reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
sami dziekuuje bardzo:) jaka ze mnie laseczka ja to taki grubas w porownaniu do was wy to wszystkie figurki swietne macie jak tak tu patzre i czytam ... ja przytylam 6 kg i waze teraz 79 kg masakra tylko ze ja przed ciaza przytylam chyba z 11 kg mam az boje sie pomysleć co bedzie w 9 tyg masakra bede wygladac jak slon i jak to po ciazy bedzie ciezko zrzucić dosyc ze bede musiala te kg co w ciazy nadrobilam i te co przez ostatni rok przed ciaza oo jejku ,,, chociaż nie jest tak zle jak myslalam bo jestem wysoka 176-177 ale i tak coraz wiecej kg na plusie :) ale dziekuje bardzo za komplementy sami pozdrawiam :*

Super wygladalas ! i zabawa do 5 - to niezle zaszalalas, no ale w koncu okazja byla.
Ja mam napewno wiekszy brzuchol od Ciebie i tez sie martwie jak to bedzie pod koniec, chyba bede sie turlac :-D

za to na drabinie :szok: powinnas dostac po tylku ....a jak by tak mamusia spadla???:confused:

ale foteczki masz suuperowe a to z usg bomba pamiatka

Wiki a wiesz kto mi robil zdjecie? maz :dry: -zamiast wyrwac mi tyn pendzel, ale co tam , dziewczyny po wuefie to nawet w ciazy skacza po drabinach, a moj ukochany zdaje sie wierzy w moja zwinnosc:-p i wie ze i tak zrobie co zechce.:happy: hmm ale dzisiaj to juz bym nie dala rady na tej drabinie, juz mam klopoty nawet z pomalowaniem paznokci u stop:wściekła/y:

reklama
mloda_m pizamka czadowa, brzuszek podobny do mojego ;-)
-wlasnie, a ja sypiam na golaska i nie mam nic do szpitala :-/

i kiecke mialas fajna na studniowce, i kolczyki mi sie podobaja, nie moglam sobie wyobrazic tego gorsetu a wyszlo rewelacyjnie!!

i waga sie nie przejmuj, ja tez czasem sie boje w lustro patrzec a na wadze staje kilka razy dziennie i cholera coraz wiecej,
ale damy rade!!! jak tylko porodzimy nasze cuda to zakladamy nowy watek: powrot do przeszlosci ;-) - i jedziemy z tym koksem, karmienie piersia, diety, cwiczenia, bedziemy jak nowonarodzone, chce w to wierzyc... a przedewszystkim bedziemy tak zajete wychowywaniem ze nie bedzie czasu na ciagle podjadanie jak np teraz o, ide sobie zapodac kawalek ciasta ;-)

Do góry