reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Piękne brzuszki - dziewczyny.
Młoda M - wyglądalaś bardzo ładnie na studniówce.

M- ktosia - w ciąży nie wolno wieszać firanek ani robić żadnych prac na wyciągniętych rękach, możesz ponadrywać wiązadła, a Twój M zamiast Ci fotki robic niech bierze ten pędzel i sam maluje

Młoda_mamusiu super brzuszek
M ktosiu pytałaś ile wazy moj dzidzius. W 22 tyg. wazyl prawie pol kilo i mial 21 cm, a teraz nie wiem, nie mam niestety robionego usg na kazdej wizycie u lekarza...

mloda mamusiu zdjecia suuuperowe..niezla laseczka z ciebie
sliczna suknia :-) a brzunioo masz sliczniutka pileczke :-) ojjj kiedy ja sie tak bawilam...:-D;-)

Kórcze ale tu się działo przez weekend:tak: .
MŁODA MAMUSIU cieszę się, że udała Ci się impreza.
Wyglądałaś ślicznie i Twój brzucholek też fajny :-)
Tak więc Twoje maleństwo ma juz pierwszą poważna imprezę za sobą:laugh2:

Wszystkie brzusie są prześliczne :tak: aż milutko się ogląda :-) .... Pokazujcie je częściej :-) ...

JA TEŻ POKAŻE DOMEK MOJEGO SYNUSIA W 27 TYG.

RÓWNIUTKO 107 CM W PASIE :-)

Dziękuje Dziewczynki :-) ... oj duża duża rośnie i to szybko,czasami zastanawiam się czy nie za szybko :-) niom ale brzusioo rośnie i synuś też rośnie :-) więc dobrze :-) będzie wielkoludek hie hie :-)

reklama
Do góry