reklama
amoreczek
Mamy kwietniowe 2007 Mama Dawidka
hehe Szminko fajny pomysl, tyle, ze nie wierze by ktoras z nas sie odwazyla ;-). Aczkolwiec chyba na zdjeciach Hany z wakacji jest takie jedno gdzie Hania sliczny brzus nie zamierzenie prezentuje, taki przy basenie. Takze jesli sie Hana zgodzi to mamy pierwszy brzus;-), ale ja z takim brzusiem to bym nigdy w szranki nie wchodzila. Ja to mam opone od tira a nie sexy talie....
szmina
mamusia Emilki i Filipka
hehe jk bym dzisiaj fote strzelila to 6 m-ac jak nichanuty sie obrzarlam i kuraka na wieczor wiec balon jak nie wiem copoprosze M to z ranca moze mi jakas fote strzeli oczywiscie na glebokim wdechu ;-):-)i sie odwaze a co mi tam...
szmina
mamusia Emilki i Filipka
a macie jeszcze te kreske brazowo co o sie w ciazy pojawila? bo ja jeszcze mamnie mocna ale widac ja
młoda_mamusia
Fanka BB :)
ja to sie patrzec na siebie i swoj brzuch nie moge i az glupio mi przy was wszytskich bo wy pochudlyscie a ja jak slon w ciazy wygladam nie moge sie patzrec na swoj brzuch a codopiero zdjecia robic chociaz moze kiedys sie odwaze , zebyscie widzialy co to znaczy opona bo wy to pewnie nawet faldek nie macie tylko tak mowicie a ja to same jak to mowie mam balerony i salcefiksy hehe
reklama
majkam
mama Danielka i Karolinki
mloda mam nie jestes osamotniona z tym walkiem
co do krechy- to zeszla calkiem
co do krechy- to zeszla calkiem