reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Puchatka - Córcia chyba jak każde dziecko jest zainteresowana tym co ją otacza.

Co do zdjęć, to u mnie jest tak samo. Robię je czysto amotorsko i czasem jak jakies wyjdzie naparwde super to poprostu przez przypadek.

Dotkass - Wszyscy twierdzą (włącznie ze mną), że córcia do męża podobna :p

reklama
Dotkass - Wszyscy twierdzą (włącznie ze mną), że córcia do męża podobna :p

To już nie wszyscy :-p;-), być może na zdjęciu tak wyszło, że podobne jesteście, ale w sumie musicie być choć trochę podobne do siebie :tak::-)

Ze zdjęciami u mnie trochę inaczej jest, ja nigdy nie robię zdjęć przez przypadek, przykładam się raczej do nich jak je robię, ustawiając co trzeba włącznie ze światłem, czy jego przysłonięciem :tak:

Dotkass - Czyli u Ciebie to juz pełen profesjonalizm. :p

To ja pokaże kilka moich zdjęc. Tylko które tu by wybrać...
6xzv39.jpg

2cz4nid.jpg

2hscbb8.jpg

24maw5t.jpg

33enbic.jpg

20pscaq.jpg

2lletsy.jpg

34o7p7d.jpg

Hej

dosc zadko mam czas by do Was dziewczyny zagladnac i cos dopisac,ale ,podziwiam Wasz pociechy-sa cudne.podziwaiam tez Wasze znajomosci-jestescie jak wielka rodzina.
pozdrawiam serdecznie

Załączniki

• PICT0038.jpg
    PICT0038.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 37
  • PICT0144.jpg
    PICT0144.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 31
  • PICT0007.jpg
    PICT0007.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 38
  • Yasiu.jpg