reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Miał wyjść brąz orzechowy, ale wyszło jak wyszło. Spierze sięHannah, witaj wśród rudzielców;-):-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ha-NN-aH, wow, ale , normalnie inna dziewczyna , widzę, że poszłaś w ślady starszej koleżanki i z blondu przefarbowałaś się na ciemno ;-), super wyglądasz, no teraz napewno na swój wiek, ale cóż ciemne włosy zawsze postarzają ;-)...tak czy inaczej wyglądasz ślicznie
Ha-NN-aH
BB fan
Jejku dziękuję dziewczyny. Mąż jest zszokowany, on wogóle jest na tyle staroświecki, nie lubi zmian w kobiecie. Ale po godzinie już mu się podobałoHa-NN-aH, wow, ale , normalnie inna dziewczyna , widzę, że poszłaś w ślady starszej koleżanki i z blondu przefarbowałaś się na ciemno ;-), super wyglądasz, no teraz napewno na swój wiek, ale cóż ciemne włosy zawsze postarzają ;-)...tak czy inaczej wyglądasz ślicznie
jo-anna-on
Pindory i godody
Wow Hannah jaka zmiana. Pokaż się jeszcze w rozpuszczonym włosie. Ale ogólne wrażenie super. Mała Cię poznała? ;-)
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Ha NN aH super ja mialam podobny kolor i zrobilam na blond teraz sie zastanawiam czy nie zrobic znowu ciemniejszych a Twoje mi sie tak spodobaly ze chyba zrobie :-)
Ha-NN-aH
BB fan
jo-anna-on
w rozpuszczonych z grzywką już się nie czuję. Jak jej nie miałam, luźno puszczałam, a teraz jakoś nie widzę się.
Dzisiaj rano się obudziłam i zapomniałam że mam inne włosy, troszkę się przestraszyłam (pierwszy raz w życiu farbowałam włosy więc stąd mój szok)
w rozpuszczonych z grzywką już się nie czuję. Jak jej nie miałam, luźno puszczałam, a teraz jakoś nie widzę się.
Dzisiaj rano się obudziłam i zapomniałam że mam inne włosy, troszkę się przestraszyłam (pierwszy raz w życiu farbowałam włosy więc stąd mój szok)
kwiateczek
majowa mama `08
Hannah fajnie wygladaja.ja kiedys zafarbowalam sie na burgund,wyszly jakies marchewkowe ale na drugi dzien mi sie spodobaly
jo-anna-on
Pindory i godody
Aha, aha.jo-anna-on
WYobraziłam sobie jak podchodzisz do lustra i w krzyk ale mam wyobraźnię
reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ja tam się nie dziwię, skoro pierwszy raz zmieniałaś kolor włosów, ja zmieniam średnio kilka razy w roku już od ponad 10 lat (dzwie się, że jeszcze mam włosy ;-)) i zawsze na drugi dzień dziwnie na siebie patrzę w lustrze