reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

reklama
Ha-NN-aH, wow, ale :szok:, normalnie inna dziewczyna :tak:, widzę, że poszłaś w ślady starszej koleżanki i z blondu przefarbowałaś się na ciemno ;-):-p, super wyglądasz, no teraz napewno na swój wiek, ale cóż ciemne włosy zawsze postarzają ;-):tak:...tak czy inaczej wyglądasz ślicznie :tak:

Ha-NN-aH, wow, ale :szok:, normalnie inna dziewczyna :tak:, widzę, że poszłaś w ślady starszej koleżanki i z blondu przefarbowałaś się na ciemno ;-):-p, super wyglądasz, no teraz napewno na swój wiek, ale cóż ciemne włosy zawsze postarzają ;-):tak:...tak czy inaczej wyglądasz ślicznie :tak:
Jejku dziękuję dziewczyny. Mąż jest zszokowany, on wogóle jest na tyle staroświecki, nie lubi zmian w kobiecie. Ale po godzinie już mu się podobało:sorry2:

Ha NN aH super ja mialam podobny kolor i zrobilam na blond teraz sie zastanawiam czy nie zrobic znowu ciemniejszych a Twoje mi sie tak spodobaly ze chyba zrobie :-)

jo-anna-on
w rozpuszczonych z grzywką już się nie czuję. Jak jej nie miałam, luźno puszczałam, a teraz jakoś nie widzę się.
Dzisiaj rano się obudziłam i zapomniałam że mam inne włosy, troszkę się przestraszyłam (pierwszy raz w życiu farbowałam włosy więc stąd mój szok):sorry2:

jo-anna-on
w rozpuszczonych z grzywką już się nie czuję. Jak jej nie miałam, luźno puszczałam, a teraz jakoś nie widzę się.
Dzisiaj rano się obudziłam i zapomniałam że mam inne włosy, troszkę się przestraszyłam (pierwszy raz w życiu farbowałam włosy więc stąd mój szok):sorry2:
Aha, aha.
WYobraziłam sobie jak podchodzisz do lustra i w krzyk :-D:-D:-D ale mam wyobraźnię :sorry2:

reklama

Ja tam się nie dziwię, skoro pierwszy raz zmieniałaś kolor włosów, ja zmieniam średnio kilka razy w roku już od ponad 10 lat (dzwie się, że jeszcze mam włosy :sorry2:;-)) i zawsze na drugi dzień dziwnie na siebie patrzę w lustrze :tak::-D:-D:-D

Do góry