reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Cudne zdjęcia dzieciaczków :-)

panistepelek świetne zdjęcia "deszczu" :-)

Madzia, bardzo ładna fryzurka, ładny kolorek :tak:...zerknęłam na Twój suwaczek wagowy i...gdzie Ty masz te 94 kg??? po buźce nie widać wogóle- chudzinka normalnie

Ostatnia edycja:
reklama
obiecane migawki z pierwszych wakacji Nikol :-)
Pojechaliśmy w terminie zahaczającym o termin pobytu mojej siostry, więc przez 10 dni spędzaliśmy sporo czasu wszyscy razem
Tatuś tylko nas zawiózł, a potem przyjechał po nas i był przez weekend z nami.
W międzyczasie opiekował się naszymi piesami i pracował :confused2:

transport :-D
wakacje09%20035.jpg

pierwszy kontakt z... piaskownicą :cool2:
wakacje09%20063.jpg

a tu z morzem :cool2:
wakacje09%20113.jpg

z tatą
wakacje09%20043.jpg

pamiątkowa foteczka (Nikola z tatą, wujem, cioteczką i kuzynką)
wakacje09%20027.jpg

spacerkiem na plażę :-)
wakacje09%20181.jpg

wakacje09%20186.jpg

jedna z niewielu pamiątek z mamą (też tam byłam! haha) :sorry:
wakacje09%20251.jpg

dziecko oszalało na punkcie wiaderka i łopatek :laugh2:
wakacje09%20246.jpg

moja siora szalejąca w morzu z córą;-)
wakacje09%20271.jpg

i wieczorna toaleta żabki :-)
zabka2059.jpg

reszta fotek za chwile :)

c.d.

znalazłam jeszcze jakieś moje zdjęcie :zawstydzona/y:
wakacje09%20482.jpg

śliczne drzewko :sorry:
wakacje09%20473.jpg

moja marzycielka
wakacje09%20470.jpg

Gwiazda Północy :cool2:
wakacje09%20450.jpg

i mały czorcik
wakacje09%20412.jpg

wakacje09%20381.jpg

bańki mydlane :-D
wakacje09%20513.jpg

modelka ;-)
wakacje09%20431.jpg

I trochę krajobrazu
wakacje09%20418.jpg

wakacje09%20378.jpg

i moje ulubione :happy:
wakacje09%20376.jpg

Cudne zdjęcia dzieciaczków :-)

panistepelek świetne zdjęcia "deszczu" :-)

Madzia, bardzo ładna fryzurka, ładny kolorek :tak:...zerknęłam na Twój suwaczek wagowy i...gdzie Ty masz te 94 kg??? po buźce nie widać wogóle- chudzinka normalnie
Dzieki ale tak niestety wyglądam, może buzia nie jes taka tragiczna ale reszta.... mam 180 cm wzrostu więc może trochę sie rozkłada, ale i tak jest źle. Przed ciążą z Zuzią ważyłam 68 kg i wcale nie byłam taka szczupła, ja poprostu nigdy nie wyglądam dobrze.

kangurka, to ostatnie stało się i moim ulubionym, Nikolka cudnie wygląda w kucykach (jako modeleczka), a wogóle to wszystkie zdjęcia cudne :-)
Doti - dzięki :happy:

Dzieki ale tak niestety wyglądam, może buzia nie jes taka tragiczna ale reszta.... mam 180 cm wzrostu więc może trochę sie rozkłada, ale i tak jest źle. Przed ciążą z Zuzią ważyłam 68 kg i wcale nie byłam taka szczupła, ja poprostu nigdy nie wyglądam dobrze.

Madzia - my chyba się nie znamy... Ale napiszę tylko, żebyś pamiętała o tym ze inni często postrzegają nas zupełnie inaczej niż my sami siebie. A ponieważ przeważnie jesteśmy w stosunku do siebie zbyt krytyczni - spróbuj spojzeć na siebie oczami innych. i okaże się ze zawsze wyglądasz dobrze :-)

Najswiezsze zdjecie mojego kudlaczka, potem zdjecie z babcia Kathy z Irlandii i kuzynami, fotka ze slubu mojej siostry i ostatnie ja,Isabella i Oliver w brzuszku :-)

Załączniki

• DSC_1583.jpg
    DSC_1583.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_1587 1.jpg
    DSC_1587 1.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_1585.jpg
    DSC_1585.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 42
  • GetAttachment.aspx.jpg
    GetAttachment.aspx.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 43
  • S4029898.jpg
    S4029898.jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 43
  • Image011.jpg
    Image011.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 48
Madzia, zgadzam się z kangurką, spójrz na siebie oczami innych, naprawdę uwierz w to, że jesteś atrakcyjna dziewczyna :tak::-)

gloria, Isabela piękna, te oczy, no i włoski cudo (ja się zachwycam włoskami, bo Amelci jakoś rosnąć nie chcą, albo ja jej tak często obcinam, że nie zdąrzą poprostu :sorry:), a jaki masz już brzunio :-)

Gloria, Isabellka prez te loczki wygląda na starszą niż jest..ale cudna z niej panienka...
Nikolka z kucykami jest rozbrajająca...
udały nam się te majowe dzieciaczki, nieprawdaż????

reklama
Do góry