panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
blabla, tak z ciekawości, jeśli możesz napisz na wątku o zdrowiu albo głównym w jaki sposób wyleczyliście uciekające oczko u dziecka? Nas ten problem też niestety dotyczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żałosne...po pierwsze jestem tatusiem a nie mamusią, po drugie skoro piszecie na publicznym forum to się nie dziwcie że ktoś to czyta i czasem skomentuje, po trzecie mój syn też miał zeza i był leczony porządnie - oczko przestało mu uciekać jak miał 8 miesięcy. No nic, pokazałyście klasę mamuśki, jeszcze trochę a byście mnie zlinczowały (Dotkass- wiesz,ja poświęcam czas swojemu dziecku- Ty chyba wręcz przeciwnie skoro przesiadujesz tak często na forum, więc zanim wypomnisz coś komuś, spójrz na siebie), a do kamilki87- przepraszam, nie chciałem Cię urazić- po prostu stwierdziłem fakt, gdyż tak jak wspomniałem wyżej, mój syn też to miał.