reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zawiercie

reklama
Domik to super że Natalka ma zdrowe serduszko:) tylko się cieszyć :)

Agita no to my chrzcimy Maciusia w pierwszy dzień Świąt Wielkanocnych, a wy w Lany Poniedziałak bawicie się na roczku Alusia:)

Nikita wracaj do zdrowia!

E-lona zdrówka dla synusia! A na kiedy planujecie chrzest i gdzie się odbędzie? Bo my jak pisałam wyżej w Święta, w Bazylice Mniejszej p.w.w Piotra i Pawła:) a potem obiad w Argetynce bo jak zaczęlismy z mężem na początku marca załatwiać to wszystko było już zajęte, dobrze że choć tam miejsce było...

Piękna pogoda przez ostatnich kilka dni więc spaceruję z wózeczkiem conajmniej godzinkę:)
Dziś zamówiłam zaproszenia na chrzest:)
Maciulek nie chce smoka ale ciągle kupujemy z innej firmy i może w końcu załapie jakiegoś:-D
Zamówiłam mu też kocyk na all oraz podusie taką na skos, może będzie mu wygodniej leżeć:)

Ostatnia edycja:
Hej!

Dzięki dziewczyny!
E-lona zdrówka dla synka!
Agita a do kiedy zostajecie w Polsce? Fajnie by było się spotkać :tak:Szkoda tylko, że pogoda już się popsuła. Co do roczku to my też nie robiliśmy dokładnie w dzień kiedy mała skończyła roczek, bo byliśmy wtedy na wakacjach. le osób Wam się szykuje?
Nikita jak tam zdrówko?
Blondi a może skoro Maciuś nie chce smoka to lepiej go nie przyzwyczajać? Moja mała od samego początku miała dużą potrzebę ssania i bez smoka się nie obeszło, zresztą nadal ma go do spania. Mam nadzieję, że najpóźniej w wakacje się go pozbędziemy :sorry2:

Ja już zdrowa i chętna do spotkań. To może w Zawierciu się spotkamy w sobotę w tej cukierni w centrum? Jeśli będzie pogoda to blisko do parku a jak nie to posiedzimy w środku, tam wygodne fotele mają .

Blondi, mój Kubuś bezsmoczkowy. Na poczatku troszkę ssał, ale trzeba było pieluchę zwiniętą w rulon do smoka przykładać żeby mu nie wypadał i jak tylko się nauczył główką bardziej ruszać to odsuwał pieluchę i smokiem fuuuu! na metr:-D

Domik, a ja teraz często w Karlinie bywam to tam możemy się na spacerek też umówić:-) Dopiero wczoraj byłam i chodziłam z wózkiem - chociaż Kuba niezbyt w nim lubi:///

Blondi u Nas bez smoka by się nie obeszło, Aluś to straszny dojacz:-D i podchodzi Mu tylko NUK:tak:
Domik ja póki co z Alusiem jesteśmy w Polsce na czas nieokreślony:-), bo P pracuje teraz w Austrii - przyjeżdza tylkona weekendy, więc jestem słomianą wdową której brakuje towarzystwa.............
Dobrze chociaż, że mam Tu mamę, która pomaga mi przy Alusi, bo bym chyba z tym Małym Tajfunm ducha wyzionęła:-p
A co do roczku to będą dziadkowie, Chrzestni, prababcia jedna i chyba wujek z rodziną, czyli jakieś 15 osób:-)
Nikita ja w sobotę nie mogę, bo akurat mamy z P. 6 rocznicę poznania, więc może gdzieś wyskoczymy na jakąś romatyczną kolacyjkę:-D

Hej!

Mi też sobota średnio pasuje, bo moi rodzice przyjeżdżają w odwiedziny... W tygodniu jestem bardziej dostępna ;-)
Nikita a Ty bywasz w Karlinie na dole czy na górze? Bo jak na górze to masz do mnie niedaleko to zapraszam czasem na kawkę czy herbatkę :-)
Agita wow, nie nadążam za Tobą kobieto! :-) Ja i Natalka zgłaszamy się jako chętne do potowarzyszenia Ci kiedy nie ma Twojego mężczyzny :tak:
O właśnie doczytałam posta od Nikity - mi piątek pasuje, ale pogoda ma być nieciekawa, więc może w domku się spotkamy? W Karlinie :-)

Domik ja nie odróżniam grawitacji Karlina gdzie ma dół a gdzie górę, tam same gory jak dla mnie:-D Przyjeżdżam tam do siostry, drugi dom od Kromołowa, ale jeśli Domik zapraszasz do siebie to ja oczywiście będe, każda godzina mi odpowiada. A reszta? Agita, Blondi, E-lona?

reklama
Ja będzie ladna pogoda to ja się piszę na spacerek:)
może być piatek:)
mój Maciuś malutki więc z nim nigdzie nie posiedzę bo on jak tylko wózek staje to odrazu się budzi i maruda straszna:( no chyba że spotkanie bez maluszków? Dajcie znać.

A smoka chcemy go nauczyć bo on by tylko na piersi wisiał a ja nawet nie mam jak sobie coś zrobić w domku.

Do góry