reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zawiercie

DomiK szczepienia jak do tej pory na szczescie bez goraczki po.
Agita ksieza ksiezmi, ale jacy z ludzi plotkarze. A co ich to obchodzi czy i w jakim zwiazku zylas.
Blondi a co za roznica czy w domu czy w lokalu. Przeciez tancow sie nie urzadza. No chyba, ze sie myle i niektorzy tak robia. Tylko sie Ci ksieza czepiaja.
A z data nie pomylilam sie, bo pozwolil laskawie w Wielka Sb o 17.00.

Udanego spotkania.

reklama
Dzień dobry:)

Maciuś obudził mnie przed szóstą, pojadł i smacznie śpi a ja jakoś zasnąć nie mogę, dziś dzień sprzątania i przygotowywania jedzonka na weekend bo psiapsiółka z rodzinką przyjeżdza:)
już nie mogę się doczekać:)
Miłego piątku życzę choć pogoda nie zachęca do spacerów:(

Hej:-)
I jak tam Blondi jedzonko już uszykowane na jutro?
Domik, Nikita dzięki za spotkanie:-). Aleks padł w aucie i dalej śpi:-)
Musimy to jak najszybciej powtórzyć, ale najlepiej Blondi i E-lona też żebyście były:tak:

Dzieki za spotkanie, Domik dzięki za gościnę:-) Fajnie było, Alus i Natusia sa słodcy i włoski maja cudne!:-)

Kubuś sie nie popisał, nie złazil mi z kolan, obrzygał mnie i siebie, zaślinił i oblepił ciastkiem Natusi zabawki, a na koniec zadławił się biszkoptem :sorry: Ale i tak w miarę był, bo był po prostu strrrasznie śpiący, zasnął mi na rękach zanim po wyjściu doszłam do bramy:-D

Nikita kilka z tych akcji mnie ominęło:-D, a jak się ma takie Maluszki jak My to uważam ze spóźnienie jest dopuszczalne:tak:

Stworzyłam dla nas grupę zamkniętą, wysłałam zaproszenia do udzielających się ostatnio, jeśli ktoś jeszcze chce dołączyć to proszę o info na priv:-)

Blondi udanego weekendu z psiapsiółą.
Agita ja to chyba mam najdalej z Was do Z-cia. W niedługim czasie wybieram się do fryzjera. Może wszystkie skoczymy zmienić fryz? ;-)
Nikita mnie też zdarza się spóźniać chociaż tego nie lubię, ale z maluszkami tak bywa.

A ja padnięta jestem. Dobrze, że już weekend to mąż pomoże. Jutro piekę szynkę, czeka mnie też góra prasowania i pewnie inne rzeczy wyjdą w praniu. A na weekend pogoda musiała się zepsuć. :-(

Hej!!!

Jestem w szoku po wyjrzeniu za okno :szok: Szukam chętnych na narty po południu, bo mężowi się nie chce, ktoś chętny? :-)

Nikita, Agita dziękujemy za odwiedziny!!! Koniecznie trzeba to powtórzyć, już niedługo wiosna, to będziemy się umawiać na spacerki. Mam nadzieję, że reszta mamusiek dołączy.

Nikita przecież spóźnienie nie było z Twojej winy, zresztą nawet jakby było to tak jak pisała Agita z małym dzieckiem ma się do tego prawo :tak:
Blondi fajnie, że Cię psiapsióła odwiedza. Miłego plotkowania ;-)
E-lona ja też się muszę wybrać do fryzjera, ale jakoś trafić nie mogę :-p

To co, przechodzimy na zamknięty wątek?
Tutaj będziemy zaglądać jakby się pojawiły nowe mamusie :tak::tak::tak:

reklama
Helou ;-)
Jak ja mam już dość śniegu! Nie dość, że nocka nie bardzo to i poranek niczym fajnym nie przywitał.
DomiK ja już ustaliłam datę, że w następną sobotę robię najazd na fryzjera. A do którego Ty chodzisz? Ja ostatnio byłam (pierwszy raz) w extravagance i wyszłam zadowolona. Mam nadzieję, że i tym razem tak będzie.

Do góry