reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zawiercie

Nikita w takim razie na górze :tak:No to masz bliziutko do mnie, zaraz Ci napiszę na priv mój dokładny adres. Co do godziny to mi pasuje rano do 12 albo po 15. Wstajemy ok. 7 więc zapraszam nawet o 7 ;-)
Blondi to trzymam kciuki, żeby Maciusiowi przypasował jakiś smoczek, u nas sprawdził się NUK, ale myślę, że każdy by przypasował Natalci :-)
Pogoda się popsuła, więc chyba jutro spacerek odpada... byle do wiosny!

reklama
Domik to ja zajrzę do Ciebie o 15tej albo 16tej, bo tak mam autobusy, napisz która godzina Ci lepiej pasuje. No i adres;-)

Blondi, mi bylo łatwiej ogarnąć marudzącego Kubę malutkiego niz teraz:eek: A mama mówila że jak bedzie większy to lepiej sam się zajmie soba, akurat:beffled:

Hej!
Chrzest załatwiliśmy na 23.04. Chciałam na 03.04, ale proboszcz nie chciał wtedy z racji Wielkiego Postu i swojego widzi-mi-się. A chrzcimy u siebie w parafii. W ogóle to powiedział, że 200zł, ale ja nie mam zamiaru dać więcej niż 100. Przecież nie może odmówić chrztu. A za ślub życzy sobie 1 tys!
Nie zapraszamy dużo osób, będzie 10 dorosłych i posiedzimy w domu.

Szczepienie poszło gładko. Pierwszy raz Laura nawet nie poczuła, że coś się dzieje.

Smoka Laura musi mieć, bo jak nie ma to palce ssie. Syn natomiast był antysmoczkowy. Laura ma z aventu (z paczki ze szpitala) i canpolu silikonowe i lateksowe.

Hej Dziewczyny:-)

Domik to ja też się piszę na jutro. Byłabym tak ok 15:30, jeśli pasuje. A tak dla ścisłości to odwiedziny z Dzieciaczkami czy bez?:-)
Tylko, ze ja chyba autobusem przyjadę więc mam pytanie na jakim przystanku wysiąść żeby było nabjliżej do Ciebie?
Wyświetlają mi się takie:
1. Karlin szkoła
2. Karlin kapliczka
3. Karlin oś. p-59 nż
4. Karlin oś. p-75

I poprosze na pw adres:-)

E-lona a czemu to w Wielki post niby nie można robić Chrztu?
My dawaliśmy na Chrzest też 200 zł :err:

Nikita Mnie też mówili, ze Aluś teraz się sam zajmnie sobą i będę miała więcej czasu dla siebie:-D, hahahahhahahaha, a ja czasami tęsknię za tym czasem kiedy był taki maleńki i można Go było trzymać na jednej ręce:-p

Agita super!!! Co do przystanku to kurde nie wiem jak się nazywa, bo ja po pierwsze nie jestem stąd, a po drugie nie jeżdżę autobusami... Ale mój m. mówi, że na 90% Karlin oś. p-75, on nie jest pewny, bo mówi, że nazwy pozmieniali :eek: To jest pierwszy przystanek w Karlinie :tak: A adres już wysyłam na priv.
A co do dzieciaczków to jak wolisz, moja Natusia bardzo chętnie się pobawi z chłopcami ;-)

Agita bo proboszcz jest zdania, że czas Wielkiego Postu to czas przygotowania do chrztu. Wg prawa kanonicznego można chrzcić kiedy tylko się chce.

E-lona księża chyba mają to do siebie, że problemy lubią ludziom robić ;-)
To super, że Laura nie poczuła szczepienia. A jak się czuła potem? Nie gorączkowała?

Agita, a jedziesz ósemką z Zawiercia? Tą co 14.20 wyjeżdża z dworca? Jak tak to się spotkamy w autobusie. Poznasz mnie po Kubusiu w nosidle bo ja się bez niego nie ruszam nigdzie, to ja będe wiedzieć jaki przystanek - Pierwszy po Kromołowie.

Domik no to ja będę z Moim rozbójnikiem. Mam nadzieję, że Dom Macie ubezpieczony:-D
E-lona no właśnie te widzi mi się Księzy to czasami porażka...Ja też z Moim miałam trochę przejść, raz nawet zapytał chodząc po Kolędzie moich rodzicó czy to prawda, ze przed ślubem żyłam w nieformalnym związku, bo Mu ludzie tak powiedzieli:szok: :errr:
Nikita, ja ze Skarżyc to będę jechać autobusem z przeciwnej strony właśnie. Niby jest o 14:58 a na miejscu ma być 15:20:-), więc spotkamy się dopiero u Domik:-)

A ja jestem coś dzisiaj padnięta więc ide myć ząbki i do łóżeczka:-)
do Jutra Dziewczyny:-)

reklama
No niestety smoki nie podpasowały weźmie na chwilę i wypluwa a jak się mu trzyma to zaczyna płakać... ach!

No więc miłych odwiedzin wam życzę;-) napiszcie potem jak było;)

No podobno w poście nie udzielają chrztów bo potem są chrzciny w lokalu a zabaz chucznych się nie urządza:)
mi tam nie przeszkadza bo i tak chciałam chrzcić w Święta:)

Elona - no to chyba 24 kwietnia masz chrzest jak i ja:) bo napisałaś że 23.04, ale to wielka sobota wiec raczej nie udzielają chrztu, no chyba że się nie pomyliłaś i ktoś udziela chrztu?

Do góry