reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zawiercie

Dziewczyny aerobic jest w szkole podstawowej nr 6 (obok hotelu Zawiercie)
Nie mam pojęcia ile się tam teraz płaci. Wiem że prowadzi to sympatyczna babka. Najpierw jest aerobic a później zajęcia jogi. Ja byłam raz na zajęciach tylko, że nie miałam z kim zostawiać dziecka i przestałam. Na drzwiach wejściowych do szkoły jest kartka co i jak z telefonem do tej Pani :-):-)

Blondi84

U nas mała przesypiała całe nocki jak skończyła 3 miesiące i tak jest do teraz:-)
od 20-8. Bite 12 godzin:szok:

reklama
Cześć!
Wiecie może gdzie w Z-ciu mogę dostać mleko w buteleczce (taka jednorazowa dawka) od 4 miesiąca życia? W sb chyba wybiorę się do rossmanna i rozejrzę, ale jak tam nie będzie to nie mam pomysłu gdzie szukać.

Hej,
Aniu to ładnie Wam córa śpi :-) Natalka śpi 11 godzin plus godzinka w ciągu dnia, więc nie jest źle ;-)
E-lona nie mam pojęcia gdzie można kupić takie buteleczki, ale będę w Dąbrowie w weekend to jak chcesz to się mogę rozejrzeć i najwyżej Ci kupię.

To jak dziewczyny z tym aerobikiem? Tam niedaleko mieszka dziadek mojego m, więc jak tam będę kiedyś przejeżdżać to może zerknę na tą kartkę :tak:

Hej Dziewczyny:-)
Ja na aerobic chętnie bym się wybrała, ale narazie mam urwanie głowy z tym moim łobuzem i muszę trochę dojść do ładu składu:-p
E-lona swego czasu jak chciałam kupić takie mleko to było w aptece na żabkach, w tym ciągu nowych sklepów naprzeciwko biedronki:tak:

Co myślicie o diecie Dukana? Trochę poczytałam, narazie stosowac nie będę bo jakoś nikną te kilogramy, ale z 10kg bym chciała zrzucić a podobno dieta skuteczna, moja znajoma stosowała i zadowolona była z efektów.

Aerobik jak dla mnie jest malo skuteczny, ale życze Wam żebyście były zadowolone. Ja to raczej siłownia i brzuszki. A narazie jeszcze i tak nie moge ćwiczyć bo jeszcze krwawię troszku, ale za 2 -3 tygodnie pomyślę:) Zresztą ja karmię piersią musze znaleźć coś blisko zeby wyskoczyć na godzinkę, wcześniej nakarmię małego może wytrwa bez mamy choć połtorej godzinki:)

E-lona - mieszkam obok rossmana jakbyś nie miała czasu wyskoczyć to napisz jak bede w rossmanie po pieluchy to Ci sprawdzę mleczko czy jest:)

Blondi ja czytałam i słyszłama od zanjomych o Dukanie i fakt, dieta fajna, ale ja bym się nie podjęła bo ponoć bardzo obciążą wątrobę i nerki:-(. Zresztą ja akurat wiem po sobie, że ja po prostu muszę ograniczyć słodycze i słone przekąski, trochę poćwiczyć i będzie git:-)

Hej!
Wczoraj mąż był w Auchanie i takiego mleka tam nie ma. Zobaczę u siebie w aptece. W razie czego to myślę, że mi sprowadzą :)
DomiK, Blondi dzięki za propozycje. Do wyjazdu mam jeszcze 2 tygodnie to jakoś uda mi się zdobyć to mleko, a jak nie to kupię w proszku jakieś tanie i najwyżej resztę wyrzucę. W sb będę w rossmannie, bo chcę zrealizować kupony ze zniżkami na produkty hippa to zobaczę czy tam jest to mleko.

A propos ćwiczeń to ja mam zamiar ćwiczyć A6W i 8ABS tylko jeszcze nie wiem kiedy. :)

i znów cisza:(

E-lona - nie ma problemu, w razie co służe pomocą;)

Agita - ostatnio w tv Między kuchnią, a salonem, wypowiadali się własnie tak jak piszesz, ze obciąża narządy, ale kurcze moje zalegające 10kg szybko może udałoby się zrzucić:-):baffled::blink:

Znikam już spać Maciuś zasnąl o 21ej, więc się wykąpałam, pomylam naczynia i znikam spać, pewnie około 2-3ej pobudka bedzie:) a może i pozwoli pospać dłużej:p

Ostatnia edycja:
E-lona nie ma sprawy.
Blondi i jak - pospałaś dłużej?

My dzisiaj byliśmy na szczepieniu i pani doktor mówiła, że słyszy jakieś szmery w serduszku i żeby to sprawdzić u kardiologa w Sosnowcu na Klimontowie albo w Katowicach na Ligocie. Dała nam skierowanie. W poniedziałek będę dzwonić do Sosnowca, ale już sobie wyobrażam ile tam trzeba czekać :baffled: Mówiła też, że u dzieci do 3 lat takie szmery się zdarzają bardzo często i zazwyczaj to nic nie jest, ale lepiej sprawdzić...

reklama
Do góry