reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zawiercie

reklama
Zobaczysz jak szybko zleci :-) Teraz moja dziewczynka domaga się braciszka :szok::szok::szok:

Nikt już chyba nie zagląda na nasze forum...
dziewczyny gdzie jesteście???:cool:

Hej, przepraszam, że się nie odzywałam, ale komputer mi się zepsuł i nie miałam jak zajrzeć. A tu takie zmiany!!! Blondi gratulacje!!! No i gdzie rodziłaś?
Aniu witam na forum!

Domik - zdecydowałam się jednak na Zawiercianski szpital :-) trafiłam na sale do porodów rodzinnych i przelazałam całe 3 dni w luksusowaych warunkach, bo własna łazienka w szpitalu i osobny pokój gdzie mąż może zostac na noc to się rzadko zdarza:-) poród choć ciezki wspominam miło, personel mi się trafił bardzo miły:-)

Ania - zdaję sobie sprawę, że zleci szybko:-)

Ile macie lat dziewczyny? Napiszcie coś o sobie :p
Zastanawiam się czy tu mozna stworzyć forum zamknięte żeby poklikać bardziej intymnie?
Teraz coprada przy synku czasu mało ale zawsze kilka razy na tydzień mozna zajrzeć:-)
Ja pisze na forum styczniówki 2011, i teraz to znajduje jedynie czas żeby wejść na zamknięte bo na ogólnym nie nadanżam czytać:-)

Hej!!!
ja mam 25 lat :-) w Zawierciu mieszkam dopiero 2,5 roku i niestety nie mam tu zbyt dużo znajomych :-(

Blondi84 ja też rodziłam w Zawierciu na tej "osobnej sali", nadal miło wspominam:-) wiadomo, że bolało ale było ok

Ania - ja w czerwcu skończę 27 lat. Mieszkam w Zciu od ponad roku, pochodzimy z mężem z Ogrodzieńca, czyli "rzut beretem",zawsze jak już mój Maciej bedzie wiekszy to możemy umówić się na spacerek z Naszymi pociechami :-)

Blondi to super, że Ci się trafiła ta sala :tak:Wydaje mi się, że można zrobić wątek zamknięty, w podstronie grupy. Może poklikamy troszkę tutaj i jak się nam rozmowa będzie kleiła to zrobimy wątek zamknięty, co? Może kilka dziewczyn się jeszcze pojawi...
Ja też w tym roku skończę 27 lat (w sierpniu). W Zawierciu mieszkam od 2,5 roku. Jestem z Dąbrowy Górniczej.
Ania ja też się piszę na spacerki :-)
Nie wiem dlaczego mój suwaczek pokazuje, że Natalka ma 14 miesięcy, bo ma 18 :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Domik- racja poczekajmy z zamkniętym, może dojdą jeszcze dziewczyny, poznamy się bliżej, będziemy się bardziej znać, ufać sobie to będziemy tworzyć wątki zamknięte:-)

E-lona- witamy na forum:-) zapraszamy do pogaduszek, napisz coś o sobie:-) widzę że masz dwójkę dzieci, parkę, i córeczka ma 3 m-ce dopiero :-) gdzie rodziłaś? Rodziłaś sn czy miałaś cc??

Do góry