Mysiochomis
:*
Dziewczyny, jak przestawić dziecku dobę... Proszę o bezbolesne metody nie pozwoleniu dziecku zasnąć, tudzież pozwalające na szybkie usypianie o 3.00 w nocy
bo dłużej nie wyrobię wstawać do łóżeczka przez 2 h w środku nocy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny
moja córka w sumie dopiero niedawno zakapowała do końca kto tu jest mamą (dość długo nie mogłam do siebie dojść w połogu) i teraz domaga się noszenia, (nie)stety tylko na moich rękach. Pojechaliśmy dziś z mężem na spacer nad jezioro i wyszło że 3/4 drogi musiałam ją nieść, bo przy każdej próbie powrotu do wózka albo przekazania jej mężowi był koszmar :/ o wieczornym kładzeniu spać nawet nie wspominam, bo płakać mi się momentami chce.. mam pytanie do dziewczyn, które korzystają z chust: jak to dokładnie wygląda? i jaki konkretnie model polecałybyście?
Pozdrawiam)