reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zastrzyki przeciwzakrzepowe wczesna ciąża

Hej ja juz 2 ciąże mam na heparynie obecnie 16 tc. W obu bralam neoparin, obecnie jest za darmo. W pierwszej ciąży robil mi mąż bo ja nie mialam odwagi zeby wbic sobie igle, troche bolalo jak zle trafił w miejsce. Teraz robie sibie sama i wydaje mi sie że boli mniej. :) strach ma wielkie oczy. Jak bolalo mowilam sobie ze musze dac rade bo tego potrzebuje dziecko w brzuszku.powodzenia

reklama
Wszystkie jesteście kochane ze poswiecilyscie chwilkę swojego czasu żeby podnieść mnie na duchu. To bardzo miłe :* no nic, wykupie jutro i będę działać TYLKO z myślą o maleństwie bo wiecie, ja wiem ze do przeżycia itd ale są czasem takie sfery u człowieka że strach poprostu odcina.. U mnie w/w temat to jedno a drugie lęk wysokości. To są rzeczy nad którymi nie panuje w ząb..

@MariolaGH Jak po zastrzyku? Nie było tak źle? :)
Strasznie miło że pamiętasz :*Kochana zrobiłam, przy okazji jeszcze bete hcg bo pomyślałam że jak się kuc to chce mieć pewność że jest po co xd z 306 na 1050 więc mega się cieszę bo w tamtej ciąży miałam bardzo źle wyniki bo 50-70-77a później już kicha. Zastrzyk bajka, nic nie czułam ale po chwili strasznie mnie to miejsce bolało i mam siniaka xd

Też mi sie zdarza że mam siniaczki, czasem wkłucie boli,a często tylko szczypie po zastrzyku,ale to sie da wytrzymać 🙂

Strasznie miło że pamiętasz :*Kochana zrobiłam, przy okazji jeszcze bete hcg bo pomyślałam że jak się kuc to chce mieć pewność że jest po co xd z 306 na 1050 więc mega się cieszę bo w tamtej ciąży miałam bardzo źle wyniki bo 50-70-77a później już kicha. Zastrzyk bajka, nic nie czułam ale po chwili strasznie mnie to miejsce bolało i mam siniaka xd
Cieszę się że beta pięknie przyrasta :) czasem tak jest ja na początku też miałam siniaki. Teraz już się nie zdarzyło. A po zastrzyku boli ale nie zawsze. Jak posiedzę trochę to jest ok :) ja byłam wczoraj na pierwszej wizycie wg usg 6t2d (wczoraj ) wg om 7t2d. Bilo serduszko i fasolka ma 0,5 cm. Jednak urosły mi na jajniku dwie duże torbiele jedna 7 cm druga 4,5 cm. Dostałam zakaz przemeczania się, dziwgania i ogólnie leżenie. Ciężko mi się przestawić i jestem bardzo przerażona, ale z drugiej strony mam w głowie myśli że będzie dobrze i się wchłonie.

reklama
Nie mam bo mąż zagranicą a 4latek raczej nie da rady hihi :) boję się że właśnie będę się wachac a wtedy będzie bolało bardziej xd jestem strasznie niedotykała z natury xd

ja tez robie zastrzyki- żeby nie bolało wkucie- polecam wziąć kostkę lodu owinąć gaza i schłodzić skore:) działa:) i duzo mniejsze siniaki:)

Do góry