reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zastrzyki na odchudzanie

Wiecie co moje Panie przeraża mnie to co piszecie... To choroba, tamto nie choroba. Sami lekarze i znawcy na tym forum. Czy któraś z Pań ma jakieś wykształcenie medyczne i czy tylko chcecie zrobić przykrość ludziom który walczą z otyłością. Bo przecież według was to pasożyty dopóki nie dopadnie ich cukrzyca. Wtedy to mają prawo do leku a teraz basen i żarcie przez pół.
mam i IO, i chyba wiem co powiedział na ten temat lekarz i diabetolog. Proszę sobie iść i zapytać się lekarza, a nie jakieś kocopoły pisać ;)

reklama
gratulacje! Piękne wyniki, motywujące💕 ja bym chciała schudnąć z 10kg a jakoś codzienne zaczynam dietę i zazwyczaj kończę za tydzień😆🫣
wszystko zaczyna się w głowie, ja też już z milion razy zaczynałam dietę, ale teraz podeszłam do tego tak, że to mój styl życia już I lepiej mi siw trzymać. Ograniczam węgle I o wiele lepiej siw czuje :) a zawsze jak podchodziłam do diety, to było na zasadzie muszę schudnąć tyle I tyle, a jak schudnę to będę mogła sobie pozwalać na rozpustę.

Do góry