Mozi
MAMUŚKA BB
moze o wyciaganiu pieniedzy troche za ostro polecialam,aga.82 na poczatku powiem Ci ze jestes wscipska i bardzo nie mila !! ja nie jestem z ojcem dziecka a Ciebie nie powinno interesowac po co mi partner ktory mnie nie utrzymuje !! i nie jestem z tych ktore szukaja faceta zeby pieniadze na dziecko z niego ciagnac wiec w oczach prawa jestem tzw SAMOTNA MATKA aaaaha i dziewczyny jesli macie mozliwosc to ciagnijcie z zusu cos sie da bo to co w polsce dostajecie to i tak smiechu warte !! i nie sugerujcie sie taka obronczynia prawa jaka jest kolezanka wyzej bo mowi bzdury moze w zusie pracuje !! nie kombinujesz nie masz i kazdy madry wie ze uczciwie w dzisiejszych czasach nic sie nie zalatwi !! nawet w lape musialam dac w klinice w gdansku zeby mnie wzieli dlatego nie mam skrupulow te pieniadze sa moje bo place skladki co miesiac !! Pozdrawiam
ale sa ludzie kreca i wyciagaja tym ludziom czy rodzinom ktore naprawde sa w trudnej dytualcji i na nic nie maja
ale z reszta sie zgadzam
nie napisalas tego,ze partner nie jest ojcem dziecka
po to sie jest z kims z zwiazku,aby sobie pomagac slowem,gestem,ale takze finansowo
bo co to za zwiazek jak on ma kase na zycie i wygody,a tobie na chcleb nie starcza
partner nie ojciec dziecka moze ci pomoc,ale to nie ma jego barkach lezy lozenie na dziecko tylko ojca i twoje
zastanawiiam sie jeszcze nad jednym po co ci firma ktora nie przynosi zysku,choc mam nadzieje,ze sie rozktreci
i jeszcze jedno
dziewczyny z samotnych dostaja zasilek z mopsu,ale to jest sprawdzane
i nie wiem czy chcialabys byc- jakbys pobrala nienaleznie i pozniej zwracac wszystka kase
choc jestem zdania,ze kazdej samotnej matce,niezaleznie czy ojciec jest znany czy nie,czy zyje czy nie powinna dostawa zasilek dla samotnej matki
bo kokosow z samotnego wychowania dziecka nie ma,a wszystko kosztuje
glupie jest to ze samotna matka rozwiodziona nie dostanie zasilku dla samotnej matki,choc nia tez jest