reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszczep podniebienia i wargi

Maya będzie dobrze musisz być silna dla swojej córeczki,wiem że jest Ci ciężko ale też wierze że dacie rade,nie ma innej opcji:tak:, modlimy się za Majunie.

Ja wybieram się z moim m na operacje, synka zostawie pod opieką mamy chociaż też już serce sciska.
Natalka nadal chora:-(zbieray się zaraz do lekarza.
pozdrawiam
Kangur też własnie zastanawiam się czemu zdecydowałas się na Kraków,czy ktoś ci go polecał??
Serdecznie pozdrawiam wszystkie ,,rozszczepowe mamusie'';-)

reklama
Dziewczyny Maja sie rozchorowala i z operacji nici... :/ i znow od poczatku........ leki, badania, telefony, odliczanie............

Maya12 jaka szkoda że Maja się rozchorowała, a byłyście juz tak blisko:-(.Mam nadzieje że czuje się juz lepiej.Może nie będziecie teraz czekać długo na nowy termin.
majuska mi też internet często szwankuje:baffled:.
Prokocim poleciła mi taka znajoma która też ma synka z rozszczepem, dużo mi pomoga i dlatego między innymi zdecydowaliśmy się operować tutaj:happy2:. A Wiktorek wkońcu ma za sobą pierwsze szczepieni. Niestety ropieją mu oczka, i pojawia się ciemieniucha tak delkatnie no ale trzeba z tym walczyć...brrr

Kangur a nie rozwazaliscie Wawy? Tutaj podniebienie i warge robia dzieciu w trakcie jednej operacji w wieku ok 7mcy. a wyrostek zebodolowy w wieku ok 2 lat:) Kangur zalozylam na FB grupe mam z dzicmi z rozszczepami, jest nas juz prawie 30, moze dolaczysz sie?:) jakbys chciala to pisz do mnie na priv albo na mail: aldonadzida@gmail.com
Majuska fajnie, ze dolaczylas do grupy na fb:))

Oczywiście Warszawe też braliśmy pod uwage, :nerd:Maya12 nie mam konta na fb, pewnie założe dopiero po operacji, za dwa tygodnie będziemy juz po:-(, strasznie sie boje...

Jesteśmy juz po operacji :-D. W szpitalu bylismy tydzień, jutro jedziemy na ściągnięcie szwów. Wiktorek był bardzo dzielny:-), pan doktor świetnie sie spisał warga i nosek - cudeńko!!!! Ale jestem szczęśliwa!!!!!!:-D:-D:-D

kangur fajnie, ze juz PO, my tez juz PO kilka tygodni, uff :-) w szpitalu 5 dni. A kto operował Wiktorka?

A oto nowa Maja:)))))))) MAJA.jpg

Załączniki

• MAJA.jpg
    MAJA.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 749
reklama
Do góry