reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaraz osiwieje .

reklama
Strasznie mi przykro, że musisz przez to przechodzić. Gdybyś potrzebowała pogadać dawaj znać. Byłam w tym miejscu cztery razy. Ściskam 🤍
Jak sobie poradziłaś psychicznie? Ja przy 1 razie byłam wrakiem człowieka teraz czuję że będzie gorzej:( nie rozumiem dlaczego tak się dzieje.

Kobietki , czy weź tak miałyście bądź macie ?
Po poronieniu i łyżeczkowaniu które miałam 21.12.2022 dostałam okresu 5 dni temu , 1 dzień normalnie skąpy , 3 kolejne dni lało się ze mnie dosłownie lało, zmieniałam podpaski co godzinę i od brzegu do brzegu była zalana . Potem jeden dzień czy dwa wgl i myślałam że już po okresie , a dziś zauważyłam plamę na spodniach , wkładka cała czerwona. Nie boli mnie brzuch ani nic innego.

Plus do tego poczułam na lewej piersi tak pomiędzy pacha a piersią zgrubienie ale to nie jest w kształcie kulki tylko podłożne, troszkę boli , mam nadzieję że to tylko węzły chłonne. Zapisałam się do ginekologa ale dopiero na następny wtorek.
Trochę się obawiam .

reklama
Kobietki , czy weź tak miałyście bądź macie ?
Po poronieniu i łyżeczkowaniu które miałam 21.12.2022 dostałam okresu 5 dni temu , 1 dzień normalnie skąpy , 3 kolejne dni lało się ze mnie dosłownie lało, zmieniałam podpaski co godzinę i od brzegu do brzegu była zalana . Potem jeden dzień czy dwa wgl i myślałam że już po okresie , a dziś zauważyłam plamę na spodniach , wkładka cała czerwona. Nie boli mnie brzuch ani nic innego.

Plus do tego poczułam na lewej piersi tak pomiędzy pacha a piersią zgrubienie ale to nie jest w kształcie kulki tylko podłożne, troszkę boli , mam nadzieję że to tylko węzły chłonne. Zapisałam się do ginekologa ale dopiero na następny wtorek.
Trochę się obawiam .

Ja miałam różnie, po jednym łyżeczkowaniu wyszlam ze szpitala i jeden dzień plamienia i już więcej niż az do @. Kolejnym razem tydzień lało się ze mnie. A pierwsze @ miałam o różnym nasileniu.

Do góry