reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Anika kochana gratuluję z całego serducha ☺☺☺ super!!! Bernadetta jak samopoczucie? Jak się czujesz? Iskra jaka decyzja z beta? Ja też robiłam w 7dpt i też 5 dniowy zarodeczek. Kochane jakoś w nocy nie mogła spać,pełno myśli :( chyba to wszystko za bardzo przeżywam a zwłaszcza ten Zus. Kaiiina mam nadzieję że to tylko chwilowe problemy i że wszystko się ułoży.

anika11 - no super wieści. Gratuluję dziewczynki !! Może u mnie w drugiej turze też się uda dziewczynka :) Jak los pozwoli.

Ech, a ja mam jeszcze tydzień do usg.....już nie mogę się doczekać widoków :D

24magda09 - nie denerwuj się Kochana tym ZUSem. Przecież na prawdę jesteś zatrudniona, pracowałaś, nie jest to nic na niby. Pewnie zwykła rozmowa i tyle. Będzie dobrze :)

Magda nie przejmuj się zusem jeśli papiery są ok to wizyta to tylko formalność :-)
Co do mnie to nie radzę sobie nie umiem się tak po prostu pogodzić z tą decyzją chce z nim jeszcze raz dziś pogadać tylko boję się czy nie będzie za późno w Artvimedzie było tylko jedno miejsce a szanowna pani nie mogła mi go zarezerwować na trochę :'( szukam sobie roboty żeby nie myśleć ale to wraca jak bumerang z zdwojoną siłą póki podchodzilam do tych protokołów in vitro wierzyłam, miałam nadzieję że będzie dobrze a teraz wszystko jakoś leglo w gruzach i mimo tego że momentami mam przebłyski że muszę być silna, że musi wszystko być ok bo przecież ma być dla kogo to nie umiem sobie z tym poradzić :-(

bernadetta - pogadaj z mężem koniecznie, niech on dobrze wie co czujesz i niech może jeszcze raz przemyśli swoją decyzję. Dobrze by było, żeby podjęta decyzja była Waszą wspólną.

Jak możesz zmień mi wizytę z 13.05 na 29.04 - okazało się, że w maju lekarki nie będzie.

Bernadetta porozmawiaj koniecznie z M. Może akurat zmieni zdanie. Zapytaj wprost dlaczego jest na NIE. Przejazdy da się jakoś pogodzić. Powiedz o swoich uczuciach. Próbuj kochana ☺☺

Magda u nas głównym problemem są dojazdy auto dość stare nie nadaje się na dłuższe trasy ( kasa poszła nam na wszystkie próby no i nowe auto musiało poczekać) małe dziecko które musiało by jeździć z nami bo nie ma z kim go zostawić ( moja rodzinka oddalona odemnie 800 km a siostra męża pracuje, tesciowa się nie nadaje strach zostawić z nią psa a co dopiero dziecko) gospodarka wcale nie mała no i oczywiście kasa jesteśmy w trakcie budowy która porzarla wszystkie oszczędności do tego wszystkiego niechęć a właściwie zmęczenie tymi wszystkimi próbami męża i to dało taką a nie inną decyzję :-(
Gdyby w mojej głowie nie tkwiła ciągle ta myśl chęć pozostania po raz kolejny matka gdyby to nie było aż tak ważne podejrzewam że sama podjęła bym podobną decyzję ale to silniejsze odemnie i postaram się spróbować jeszcze raz mimo iż wszystko jest na nie :-(

reklama
Ja już po punkcji , ale tylko 5 komórek pobrali [emoji17] liczyłam na więcej .wiem ze to nie mało , ale ostatnio z 4 tylko jeden zarodek był i sie martwię [emoji17] ale pytałam tez czy mogę dwa zarodki dostać gdyby sie zaplodnily i zapisali dwa [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry