reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

24magda09 - witaj ponownie w takim razie!! Fajnie , że wracasz po rodzeństwo dla synka. Dopóki trwa program, kolejne transfery mrożonych zarodków będą w ramach programu. Czyli refundowane :)

Powodzenia i trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję za odpowiedź tylko z tego co pamiętam po udanej próbie zostaliśmy wypisani z programu (zwolnienie miejsca dla innych)w tamtym roku opłacalismy mrozenie na kolejny raz czyli na pewno nie jesteśmy. Zastanawia mnie czy mamy szansę ponownie się dostać. W środę mamy wizytę ale chciałam wiedzieć wczesniej, a może któras z was opiszę mi ile kosztuje taki transfer prywatnie, jak długo trzeba się przygotowywać?

24magda09 - hm, to wiesz co, nie wiem jak to jest. Mojej koleżance powiedzieli właśnie to co ja Tobie. Też jest w ciąży i Pani w recepcji powiedziała, że jak zdąży wrócić po zarodki do końca trwania programu, to transfer będzie w ramach programu. A zarodki mrożone będą za darmo do końca programu. Więc nie wiem, wszędzie mówią co innego.
Co do transferu komercyjnego to się nie wypowiem, bo nie wiem ile to kosztuje.
A skąd jesteś, gdzie się leczyłaś??

Madziula gratuluję pięknej bety:) i kciuki za przyrost :)) no i powiem Ci ze imponująca ta beta :)popatrz na moją robiłam w 8dpt a mam blizniaki :))
Enni no wiem, że betka ładna, tylko teraz przyrost ważny jest :eek: ...a ty miałaś i tak dwa zarodki podane, ja 1 Siłaczka :-) ....zobaczymy jutro... oby było ok! strach jest cały czas ... i pewnie będzie towarzyszył ciągle :baffled:

Madziulku duży Kacperek już :-) ...więc kciukaczki trzymamy... aż do momentu jak będzie już z Wami ;-)

MadziulkaRZ, ale duży chłopak :)) niech dalej zdrowo rośnie!

Hess, moja droga, przejmujesz kalendarz? ładnie prowadzony chce wrócić do Ciebie :)

Hess leczylam się w Invimedzie we Wrocławiu,chyba będę musiała cierpliwie poczekać do środy;) może na początku wyglądało to wszystko inaczej,tak samo z lekami my płacilismy 4000 teraz ponoć są refundowane całkiem. Szkoda tylko że na razie refundacja jest tylko do 2016,przez te 3 lata pomogła wielu parą. Jestem sama przykładem i mogę powiedzieć abyście kochane nie poddawaly się i walczyły.

reklama
Do góry