reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

24magda09 - witaj ponownie w takim razie!! Fajnie , że wracasz po rodzeństwo dla synka. Dopóki trwa program, kolejne transfery mrożonych zarodków będą w ramach programu. Czyli refundowane :)

Powodzenia i trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję za odpowiedź tylko z tego co pamiętam po udanej próbie zostaliśmy wypisani z programu (zwolnienie miejsca dla innych)w tamtym roku opłacalismy mrozenie na kolejny raz czyli na pewno nie jesteśmy. Zastanawia mnie czy mamy szansę ponownie się dostać. W środę mamy wizytę ale chciałam wiedzieć wczesniej, a może któras z was opiszę mi ile kosztuje taki transfer prywatnie, jak długo trzeba się przygotowywać?

24magda09 - hm, to wiesz co, nie wiem jak to jest. Mojej koleżance powiedzieli właśnie to co ja Tobie. Też jest w ciąży i Pani w recepcji powiedziała, że jak zdąży wrócić po zarodki do końca trwania programu, to transfer będzie w ramach programu. A zarodki mrożone będą za darmo do końca programu. Więc nie wiem, wszędzie mówią co innego.
Co do transferu komercyjnego to się nie wypowiem, bo nie wiem ile to kosztuje.
A skąd jesteś, gdzie się leczyłaś??

Madziula gratuluję pięknej bety:) i kciuki za przyrost :)) no i powiem Ci ze imponująca ta beta :)popatrz na moją robiłam w 8dpt a mam blizniaki :))
Enni no wiem, że betka ładna, tylko teraz przyrost ważny jest :eek: ...a ty miałaś i tak dwa zarodki podane, ja 1 Siłaczka :-) ....zobaczymy jutro... oby było ok! strach jest cały czas ... i pewnie będzie towarzyszył ciągle :baffled:

Madziulku duży Kacperek już :-) ...więc kciukaczki trzymamy... aż do momentu jak będzie już z Wami ;-)

MadziulkaRZ, ale duży chłopak :)) niech dalej zdrowo rośnie!

Hess, moja droga, przejmujesz kalendarz? ładnie prowadzony chce wrócić do Ciebie :)

Hess leczylam się w Invimedzie we Wrocławiu,chyba będę musiała cierpliwie poczekać do środy;) może na początku wyglądało to wszystko inaczej,tak samo z lekami my płacilismy 4000 teraz ponoć są refundowane całkiem. Szkoda tylko że na razie refundacja jest tylko do 2016,przez te 3 lata pomogła wielu parą. Jestem sama przykładem i mogę powiedzieć abyście kochane nie poddawaly się i walczyły.

reklama
Do góry