reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess, podano mi zarodek w stadium blastocysty, a jakiej klasy to z tego stresu zapomniałam zapytać a lekarz nic nie mówił, przy pierwszym razie też nic nie mówił, teraz to się zastanawiam dlaczego. Mówił tylko przy pierwszym transferze że są ładne i bardzo ładny wynik otrzymaliśmy bo z 4 pobranych komórek wszystkie ładnie się zapłodniły i rozwijały do 5 doby.

reklama
mada:) ale pieękne te zarodki- ja boje się czy jeden dotrwa :/
spokjnych 9 dni i spokojnych 9 miesięcy z kropkiem :)
Hess ja zrobie prywatnie to badanie i zrobie w Novum jeśli to podejście się nie uda
Już jesteś po wizycie :/ mam nadzieje że dostałaś leki i leżeć będziesz

DW87 - juz Cie wpisałam do kalendarza, przepraszam, jakoś mi umknęło.

mada:) - super zarodeczki, nie wiem dlaczego nie mówią o klasie, bo w Inviccie mówią.

sham - no pewnie, zrobić nie zaszkodzi. Ja wynik będę miała i tak już po tej stymulce, więc jakby co będzie na zaś.

Po lekarzu jestem, nie pisałam wcześniej, bo mnie zawaliło z nóg. Mam jakąś wirusowke, mam brać tylko paracetamol na zbicie temperatury i echinacee. Jeśli po 3 dniach temperatura nie zniknie mam iść na wizytę z wynikiem CRP. Dostałam zwolnienie do piątku i mam leżeć.

Hess wałkuje temat ale ja po 3 dniach leżenia dostałam antybiotyk bo temepratura nie chciała spaść, więc jak najwięcej leż nawet jeśli lepiej się poczujesz :)

reklama
Jestem już po wizycie :)

Przy podglądaniu dwa jajeczka po 13 mm :) i kilka mniejszych, doktor jest dobrej nadziei :) Jeszcze w sobotę mam podglądanie i dzisiaj i jutro do menpuru dostałam orgalutran. :-D Oby dalej pięknie rosły moje jajca:-D bo w poniedziałek punkcja!

Do góry