reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hej, jestem po genetyku. Okazało się, że mój kariotyp to nic takiego. Na nic nie wpływa. Lekarka zleciła mi jeszcze badanie genu MTHFR, czy jakoś tak. Wyniki za 6 tyg. :)

reklama
Cześć dziewczyny ;))
Troszkę mnie u Was nie było ale ciut się działo :)
Po pierwsze histeroskopia , po drugie nowa praca - trochę nie wczas ale cóż zobaczymy :) chwale się ze od wczoraj biorę grzecznie gonalek 300 we czwartek podglądanie :) w dodatku w sobotę rozpoczynamy kurs w OA :)
To bedzie mój rok !

Ostatnia edycja:
Karusia28 - witaj, cieszymy się z dobrych wiadomości. Fajnie, że masz pozytywne nastawienie, z pewnością ten rok będzie Twój :tak:
Pozwolę sobie dopisać Cię do kalendarza ;-)

Ja dziewczyny dziś się nigdzie nie ruszyłam. Ścięło mnie zupełnie, w nocy 39 stopi gorączki, nad ranem 37, a teraz znowu 38. Biorę zwolnienie i nigdzie się nie ruszam do końca tygodnia. Lekarza mam dopiero na 17:15.

Ostatnia edycja:
Witaj Karusia życzę sukcesów w nowej pracy i powodzenia na podglądanku:-)
Chciałam też przywitać nową koleżankę na forum LUKY:-) trzymam kciuki za Twoje jajca ;-)
a mnie też coś wzięło mam nadzieję że szybko przejdzie :baffled:

Hess MTHFR - robiłaś z krwi?? ile takie badanie mniej więcej kosztuje?? sama chce go zrobić,
jak się czujesz?? i pamiętaj nawet jak zejdzie ci temperatura to posiedz ze 3 dni w domu:/ ja niedoleczyłam i się ciągnie a byłam na antybiotyku :/
KasiaMakaronik zdrówka!!

Sham, ja byłam w Novum u genetyka na NFZ. Tak, z krwi robiłam to badanie. Prywatnie kosztuje u nich 325 zł i na wyniki czeka się 4 tyg. Ja zrobiłam na NFZ, i wyniki mają być po 6 tyg.

A czuje się źle, ciągle mam temperaturę. Kaszel mnie męczy. Jasne, że mam zamiar posiedzieć w domu. Wezmę zwolnienie do końca tygodnia.

Hej wszystkim życzę dużo zdrówka, bo jak widać sezon przeziębień w pełni się rozwinął.
Właśnie wróciliśmy z maleństwem do domu, teraz czeka nas długie 9 dni, 27.02.2015 mam wykonać bete hcg. Nie wiem jak wyczymam w tej nie pewności.

mada:) - to super, że masz już kropka pod sercem. I wiesz jaki jest kropek? Blastuś? Jaka klasa? 9 dni szybko zleci, zobaczysz :tak:. Oszczędzaj się teraz i niedługo testowanie :)

Jutro trzymamy kciuki za podglądanie kurników - oby jajka były obfite u OlaSzy i Karusia28 i za pewny start stymulacji endi oraz za jajcobranie DW87.:tak:

Kalendarz

LUTY

19 - enni - wizyta przed stymulacją
19 - OlaSzy - podglądanie kurnika
19 - DW87 - punkcja
19 - Karusia28 - podglądanie kurnika

21 - EwciaK30 - USG u gina prowadzącego (12 tc)
23 - Madziula_87 - criotransfer
23 - LucyP1975 - podglądanie kurnika
25 - basia-krk - histeroskopia
25 - osa87 - wizyta przed stymulacją
25 - LucyP1975 - punkcja
27 - Olusia7982 - podglądanie maluszków
27 - mada:) - I wysoka beta!

MARZEC

05 - Hess - początek stymulacji
21 lub 28 - Olusia7982 - rozpakowuje się

Ostatnia edycja:
reklama