reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Madziulka dobrze że wyjaśniłaś z tym lekiem, bo już obawiałam się że Karusia też dostanie to świństwo. Oczywiście trzymam kciuki za udaną stymulację. Jakoś tak wierzę, że Novum dobrze Cię poprowadzi :tak:

Heiza kciuki za piękną betę trzymam od rana i z niecierpliwością czekam na info od Ciebie :tak:

Edit. Widzę Heiza że już wpisałaś w sygnaturkę wysokość bety ;-) aaaale super, cieszę się bardzo, piękny przyrost :-D

Genna GRATULACJE :) śliczny słodziak, aż mi łezki w oczach stanęły :tak:dużo zdrówka Wam życzę:)
W środę urodziła też dziewczyna z którą się zaprzyjaźniłam na polnej w Poznaniu. Numer jest taki że miała być dziewczynka (tak prof. twierdził na usg) więc połowa ubranek kupiona w kolorze róż, imię wybrane....no i niespodzianka bo urodziła chłopca :-D:szok:

Poprawiłaś mi Smerfeta humor bo ja jak to ja osoba czarnowidząca już myślałam ze jest trochę mała pogubiłam sie w tych przyrostach ale z drugie strony pamiętałam profesora słowa ze w środę musi być od 7000 do 10000 ehhh zwariuje :-D

Smerfetko ja z Madziulką brałam zastrzyk decapeptyl depot , to on tak tragicznie wpłynął na nasz organizm .
Ogólnie wprowadza organizm w stan menopauzy na czas ok 3 mies.
My czekamy na @ za jakieś 10 dni i zaczynamy krótki protokół :-) , ponieważ jednak mam PCO boja się o prze stymulowanie.
Trzymajcie kciuki :-(
ojjj tak... DEPOT :crazy: ...menopauza jak byk :angry: nie polecam!!!

Madziulka kciukam za starcik :-)
A ja w trakcie kolejnego podejścia do crio... 14 lutego mam wizytę (13 dc) i podchodzę po kolejnego mrozaczka :rofl2:

Heiza, ja również gratuluję przyrostu bety. Jeszcze trochę a zobaczysz serduszko. Pamiętaj, że od 6tys beta rośnie wolniej, więc nie przerażaj się jeśli będzie odrobinę niższa niż planujesz :) Maluszek się ładnie zagnieździł i niech teraz rozwija się spokojnie. Dbajcie o siebie ;-)

reklama
Madziulka Rz - kto jest waszym lekarzem prowadzacycm?? my u Pani doktor L. chodzimy , bierzesz juz encorton??

Do góry