reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Witam was dziewczynki dawno mnie nie było na forum, byłam dziś w klinice zakwalifikowano mnie w końcu lecz muszę czekać rok aż zadzwonią z kliniki że moja kolej czy to normalne też tyle czekacie? Pozdrawiam serdecznie.

reklama
Solostar kope lat :) no niestety invimed Wrocław słyszałam ze ma meeeega kolejki i miejsca na 2015 dopiero są, więc zycże cierpliwości a jeszcze bardziej naturalsa :)
kasik czekamy na dobre wieście :)
smerfetko bardzo mi sie podobają twoja emotikonki :)
ciekawe czy badania wirusologiczne jezeli minie 6 miesięcy robia tez w ramach programu czy trzeba płacić !?!? Smerfeta no zlecialo , juz zaraz marzec :) dopiero 10 no ale doktorek jest na urlopie do 8

Dziewczynki stymulacja oficjalnie rozpoczęta o godz 20:00 300 jednostkami Menopuru :tak: Torbieli brak, za to jest 6 pęcherzyków. Za 2 dni dokładam Gonapeptyl, 10 lutego podglądanie i decyzja kiedy punkcja ale mniej więcej 12-13 luty :-) Ważne info badania dla anestezjologa są ważne 3 miesiące więc muszę powtórzyć, całe szczęście refundowane. Dzisiaj w recepcji poprosili ode mnie dowód osobisty, trochę się zdziwiłam ale może mają jakieś nowe wytyczne.

Solostar o matko niezła kolejka:szok: do tego czasu to naturalnie Wam się pewnie uda :tak::-D

solostar strasznie długo musisz czekać :( A ja myślałam że jak my mamy czekać pół roku to ogromna kolejka jest...

Dziewczyny od którego dnia zaczynałyście stymulacje ?? Bo ja mam wizytę na czwartek ,a w piątek mam zacząć sie kuć..tylko ze pani @ chyba dzisiaj przyjdzie bo zaczęłam plamic :/ nie wiem czy czekać aż sie rozkręci czy dzwonic do lekarza ..planowo miała przyjść w czwartek :/

Ostatnia edycja:
ilka_a jeżeli nie bierzesz np. estrofemu w cyklu poprzedzającym stymulację to stymulację do krótkiego protokołu zaczyna się w 2-3 dc więc gdyby @ się rozkręciła dzisiaj to w czwartek masz akurat 3 dc :-)

Witajcie :)
Dzisiejszy dzień jest jakiś fantastyczny :) Od rana świeci słoneczko , pies mój jakiś we mnie zakochany, mężuś cudownie miły :) Zadzwoniła również p. Ania z Labo i poinformowała mnie że moje cztery maleństwa rozwijają się dobrze. Wszystkie ładnie się podzieliły i są prawidłowe. Są między nimi jakieś drobne różnice, ale generalnie jest ok. Jutro o 10 rano mamy transfer :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tak się z Mężusiem ucieszyliśmy że z tego wszystkiego poranek zakończył się jeszcze bardziej nieprzewidywalnie i fantastycznie ;P
Do tego wszystkiego pojechaliśmy na zakupy kupiłam piękne storczyki w promocji :) I jeszcze taki znajomy taksówkarz spojrzał na mnie i powiedział :" (...)to mi się podoba, rodzina się powiększa(...)"
Kulka to ja jestem - wiem :) Mam nadzieje że to będą prorocze słowa :)

Jakaś taka nakręcona jestem i nie mogę przestać się cieszyć :p

Karusia będziesz musiała zapamiętać taksówkarza i za kilkanaście dni mu podziękować za prorocze słowa. Super, że macie 4 zarodeczki, duża rodzina się zapowiada ;-):-)

reklama
Do góry