reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anuszka tak jak pisze Kasik, za zagrożenie komorek sie płaci a za zarodki nie, one są opłacone do końca trwania programu czyli do 2016 r i właśnie nie wiadomo co potem, czy my będziemy musieli płacić za nie czy jak, a co do mrożenie komorek......jezeli mamy ich na prawdę sporo to warto je zamrozic bo wiadomo , one maja jakąś swoją datę przydatności, poprostu wysychają, a przy rozmnażania niekoniecznie sie wszystkie prawidłowo rozmrożą i bedą zdatne do zapłodnienie , potem nie koniecznie wszystkie sie zaplodnią itd..... Mi zostały 2 komórki nadliczbowe i ich nie mrozilam, taniej i pewniej jest mi sie stymulować po raz kolejny, zaplodnieni 2 komorek czy 8 to ta sama cena i wychodzi ok 6 -8 tys w zależności od kliniki.
smerfetka no prosze leniuszek po tatusiu :) ja miałam takiego po mamusi ale po 3 dobie przestał sie dzielić . Szkoda ze dr nie da ci 2 tego słabego i silniejszego zawsze większe prawdopodobieństwo ze ten słabszy bedzie lepiej sie czuł u mamusi :) kciukaski zacisniete :)

reklama
witam laseczki, wpadlam sie przywitac co tu nowego u Was, zaraz zerkne na 1 stronke:)
ja w kwietniu jade sie umowic na zabieg hegarowania szyjki miala moze ktoras z was to?

Dokladnie kochane non stop praca i praca a jak przychodze to obowiazki domowe ale sa tego plusy bo kaska na 2 podejscie juz odlozona:) hegarowanie to popristu poszerzenie szyjki za pomoca takich narzedzi hegarów zeby znow nie bylo problemów przy transferze

Genna a kto jeszcze oprócz Infinity ma dzisiaj transfer w Gamecie? Bo Smerfeta i AniaM mają jutro :confused:

Chyba musimy zacząć robić codziennie listę na kilka dni do przodu, żeby wiedzieć za kogo trzymać kciuki, co Wy na to? Tylko kto się tym zajmie? Ja mogę zapoczątkować ale nie obiecuję, że uda mi się ją aktualizować na bieżąco więc może same ją modyfikujcie i dopisujcie się. Tylko pamiętajcie, żeby kopiować ostatnią, najbardziej aktualną, żeby nikogo przez nieuwagę nie pominąć.

Luty:
21.02.2014. Infinity udany criotransfer Gameta Gdynia 14:20
22.02.2014. Smerfeta udany transfer Gameta Gdynia 13:00
22.02.2014. AniaM81 udany transfer Gameta Gdynia 14:00
22.02.2014. Kasik36 I weryfikacja
....02.2014. ilka_a udany transfer
24.02.2014. Danii II weryfikacja
25.02.2014. Kasik36 II weryfikacja
27.02.2014. Danii III weryfikacja

Marzec:
01.03.2014.
Kasik36 III weryfikacja

kasik, genna
ja właśnie w umowie nie mem nic na temat komórek, tylko właśnie zarodki po zakończeniu programu ...

To cos mi sie pomyliło :-D Ale chora jestem więc zakręcona ;) wybaczcie :)
anuszka jezeli jesteś w invimedzie to jezeli maja takie same wzory umów to musisz mieć zapisane

Genna a kto jeszcze oprócz Infinity ma dzisiaj transfer w Gamecie? Bo Smerfeta i AniaM mają jutro :confused:

Chyba musimy zacząć robić codziennie listę na kilka dni do przodu, żeby wiedzieć za kogo trzymać kciuki, co Wy na to? Tylko kto się tym zajmie? Ja mogę zapoczątkować ale nie obiecuję, że uda mi się ją aktualizować na bieżąco więc może same ją modyfikujcie i dopisujcie się. Tylko pamiętajcie, żeby kopiować ostatnią, najbardziej aktualną, żeby nikogo przez nieuwagę nie pominąć.

Luty:
21.02.2014. Infinity udany criotransfer Gameta Gdynia 14:20
22.02.2014. Smerfeta udany transfer Gameta Gdynia 13:00
22.02.2014. AniaM81 udany transfer Gameta Gdynia 14:00
22.02.2014. Kasik36 I weryfikacja
....02.2014. ilka_a udany transfer
24.02.2014. Danii II weryfikacja
25.02.2014. Kasik36 II weryfikacja
27.02.2014. Danii III weryfikacja

Marzec:
01.03.2014.
Kasik36 III weryfikacja

ale tego lutego sie dzieje :szok:

smerfetka super za jutro trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&
a Ty już wiesz jak zarodeczki, a Ja wysłałam maila i czekam na odpowiedz :confused: boje sie tym bardziej, że to już dzisiaj 4doba

Infinity mocno zaciśniete &&&&&&&&&&&&&

reklama
Cześć dziewczyny, dzięki za pamięć i kciuki :tak: Już myślałam że się z którąś z Was dzisiaj poznam :-D

Smerfeta, AniaM81 mocno będę trzymać kciuki jutro za Was :tak:
Kasik36 i za Twój wysoki PRG oczywiście również :tak:

Do góry