reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Gizas wspaniałe wiadomości :) mam nadzieje że naprawią cie :) i będzie wiadmo o co chodzi z tymi plamieniami, dobrze ze dostałaś coś na zbicie prolaktyny, może omoże, więc czekamy na wieści po histeroskopii :)
Madziulka RZ witaj, mam nadzieje ze bez problemu cie zakwalifikują:)
montana znieczulenie jest boskie, odjedziesz i obudzisz się wyspana :)

reklama
Gizas super, że będziesz krok do przodu :-) Ja bromergon biorę już rok, po pół tabletki na noc, dobrze go toleruję bo wiem, że dziewczyny to różnie i wówczas przepisują coś znacznie droższego ale bierze się tylko raz w tygodniu. Jeżeli dobrze pamiętam to Smerfeta to bierze.

Genna usmialam sie z tej narkozy , mowisz ze jest boska hihi, oby bo sie jej boje:-),a snu brakuje mi od paru dni .... A tak propo jeszcze narkozy- slyszam ze nie wolno uzywac dezodorantow, hmmm a pomalowac sie mozna tzn. tusz chociaz i podklad bo wystrasze w przeciwnym razie cala zaloge. Hmm prysznic z rana przed punkcja to chyba tez oczywiste ze moze byc prawda? przepraszam za glupie pytania ale naprawde nie wiem ;/

Madziulka nie miałam wcześniej IUI,
montana ja miałam makijaż, zwrócili mi tylko uwagę na to abym nie malowała paznokci, perfumować też sie nie mogłam, prysznic jak najbardziej wskazany :-) , no i oczywiście musisz być na czczo (nawet nie możesz żuć gumy ) :-)

Genna usmialam sie z tej narkozy , mowisz ze jest boska hihi, oby bo sie jej boje:-),a snu brakuje mi od paru dni .... A tak propo jeszcze narkozy- slyszam ze nie wolno uzywac dezodorantow, hmmm a pomalowac sie mozna tzn. tusz chociaz i podklad bo wystrasze w przeciwnym razie cala zaloge. Hmm prysznic z rana przed punkcja to chyba tez oczywiste ze moze byc prawda? przepraszam za glupie pytania ale naprawde nie wiem ;/
W dniu Punkcji i transferu a najlepiej przez ten cały okres od do nie używaj perfum, ja uzywalam nawet bezzapachowego kremu do twarzy i żalu pod prysznic, komórki są wrażliwe i ostry zapach moze im zaszkodzić , na pewno dasz radę podczas punkcji i transferu bez makijażu :) najwyzej przestraszysz lekarza :)

Ja na punkcji miałam makijaż... ale transferu nie doczekałam
Infinity super wieści przynosisz! trzymam kciuki za powodzenie. Mnie usypia mróz więc może i na Ciebie tak zadziałał do spółki z relanium? ;-)
Gizas bardzo dobrze, że robisz histero. Robisz prywatnie czy na NFZ się udało?

reklama
Miałam tylko laparatomie w 2009 ale ona nic nie wniosła poza zamętem i wycięciem jajnika:confused: będę płacić 1100 lub 1400 jeśli będzie zabiegowa. Ale to też będzie taka forma scretchingu.

Do góry