reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

one chyba nie czekały w kolejce ...nie?

AniaM ja nie czekałam, udało mi się od razu zakwalifikować. Ale za to teraz czekam na transfer, bo miałam lekką hiperkę i odroczyli mi transfer o 3 cykle więc swoje muszę odczekać, a to boli tym bardziej, że mam świadomość, że mój mrozaczek na mnie czeka...

CZARNA, WIELKIE gratulacje dla Ciebie :-)

reklama
AniaM ja nie czekałam, udało mi się od razu zakwalifikować. Ale za to teraz czekam na transfer, bo miałam lekką hiperkę i odroczyli mi transfer o 3 cykle więc swoje muszę odczekać, a to boli tym bardziej, że mam świadomość, że mój mrozaczek na mnie czeka...
już niedługo zabierzesz go ze sobą i na Święta będziecie razem

Hej kobietki
Wczoraj dałam tylko znać, że zakwalifikowali nas do ivf i nie napisałam nic więcej, bo radocha mnie rozpierała i musiałam ją troszkę przenieść na męża:-) i tu potwierdzam wpis jednej z koleżanek ( przepraszam ale nie pamiętam której) SEX :)) bez "zobowiązań" jest:-D :))))))

A teraz trochę smętów...... idę długim protokołem. Prawdopodobnie od 21/10 ( termin spodziewanej@ ) zaczynam brać antyki więc stymulka dopiero zapewne końcem listopada.
Trochę czuję się samotna, bo dużo z was może podzielać wrażenia z klinik, w których się leczycie ( przewaga centrum i północ Polski) a ja z południa sama:crazy:.

A co do znieczulenia ogólnego, to do punkcji się jeszcze nie wypowiem, ale miała znieczulenie ogólne do laparoskopii i bardzo miło wspominam. Ten moment odlotu jest :-D, ale próby podniesienia się do pionu po wybudzeniu były zabawne, z tym, że przy punkcji to chyba mniejsza dawka magicznego środka.

reklama
Do góry