reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

24magda09 - dobrze, że udało Ci się dostać do lekarza, że jest kość nosowa. Mam nadzieję, że pomimo tej wysokiej przezierności, maluszek jest zdrowy.
Niestety co do decyzji.... jak byliśmy po poradę u genetyczki mówiła to samo. Chyba każdy lekarz musi to powiedzieć. :(
Ale ja jestem dobrej myśli :).

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny normalnie zwaruje!
Dziś rano na papierze odrobina śluzu z krwia.
Umówiłam się do lekarza na wieczór. Trzymajcie kciuki. Boże strasznie sie boję. To będzie 21 dpt. Już sama nie wiem co robić.

iskra82 - wiem, że to łatwo powiedzieć, ale spokój przede wszystkim. Często i gęsto dziewczyny tak miały, ja też. Na pewno będzie dobrze.

Hess dziękuje.
Leżę plackiem ale boję się że to USG jest za wcześnie i jeszcze bardziej mnie zdoluje.
Jak sądzicie. ?
29 kwietnia beta 8587 - 16 dpt.
Może już coś zobaczymy na USG na wypisie jest co prawda informacja że 25 dnia zrobić USG. Ale ja nie wytrzymam dłużej i te plamienia mnie wykoncza

iskra82- jak masz się denerwować to lepiej iść i zrobić usg. Ale nie nastawiaj się jeszcze, że zobaczysz serduszko, bo to może być za wcześnie. Ale na pewno zobaczysz zarodeczek i generalnie lekarz zobaczy co tam słychać, czy jest jakiś powód tego plamienia. Czasem jest tak, że plmienie jest "z nikąd". Tak było u mnie.
Trzymam kciuki za wizytę, żeby lekarz Cię uspokoił :)

iskra82
Rowniez dołączam sie i trzymam kciuki by było dobrze!
ilka_a
A jak u Ciebie? Testowałaś dzis czy czekasz do jutra???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Magdo, cały czas o Tobie myślę. bardzo mocno wierzę, że badania niczego nie wykażą. to są bardzo cieżkie decyzje. tylko pytanie, czy ta wiedza coś zmieni? czy pociągnie za sobą jakieś działania?

Iskra, wiele z nas miało plamienia, a nawet krwawienia, więc choć trudno się nie bać, to staraj się zachować spokój. Powinnaś dziś zobaczyć pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym, na serduszko trochę za wcześnie. kciuki!

iskra82
Rowniez dołączam sie i trzymam kciuki by było dobrze!
ilka_a
A jak u Ciebie? Testowałaś dzis czy czekasz do jutra???

Dzisiaj robiłam betę i niestety tradycyjnie jedno wielkie 0 . Dziś zaczął sie 9 dpt , wiec gdyby coś było to by wyszła .

reklama
ilka_a - tutaj też napiszę, że mi przykro. Ale wracacie po mrozaka?

Mój mąż już nie bardzo chce , bo wie ile to mnie kosztuje , ale z drugiej strony mamy jeszcze dwa mrozaczki i chce je zabrać , wiec bede przekonywać go do końca , nie poddam sie .
Dzisiaj w końcu wyczułam szyjkę , ale ja mam ja jakoś dziwnie z boku i jeszcze zamknięta ( wogole jakaś dziwna jestem )ale do @ jeszcze dwa dni wiec pewnie dlatego .

Do góry