reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za bardzo ważne wizyty. Punkcja lub naturals kwiatuszekq, kolejna pozytywna beta kaiiiny, ważne info dla anika11 (precz z krwiakiem!!), wizyta Madziuli u gina.

LUTY

13 - Kwiatuszekq20 - punkcja
13 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
13 - kaiiina - II pozytywna beta!!
13 - anika11 - wizyta lekarska

15 - KATE23 - histeroskopia
15 - 24magda09 - udany criotransfer !!
17 - bernadetta - usg pęcherzykowe 
18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztyni
18 - niebajka - wizyta u gina prowadzącego ciążę
23 - Hess - usg prenatalne w lux med
26 - Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)
28 - niebajka - rodzi wg. USG

MARZEC

02/04 - niebajka - rodzi wg. kliniki
07 - niebajka - rodzi wg. OM
11 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Ostatnia edycja:
reklama
Anika11 tak 7,5 tyle że do tej pory przez 14 dni brałam tylko 2,5 tak mi babka w aptece na opakowaniu napisała a miało być 7,5 :-( niby się cieszę ale tak naprawdę to do końca nie wiem czy jest ok

Hej, ja już w domku po wizycie ;) ...Niunia rośnie - waga 560 gram, szyjka długa i dobrze trzyma, główka u góry tym razem :) ...na kolejną wizytę (za miesiąc) mam mieć glutka zrobionego, morfologie, mocz i toxo w klasie IgM ;) ...ruchy czuje i niech tak dalej dobrze leci ;)
Za Was pozostałe mocne kciuki :)

Madziula_87 - super, że czujesz ruchy i w ogóle, że Niunia ładnie rośnie i rozwija się :) To na kiedy wpisać kolejną wizytę? :)

kwiatuszeqk20 - jak u Ciebie? Jestem bardzo ciekawa :)

anika11 - jakie wieści od lekarza?

kaiiina - kiedy wynik bety???

Kochaneee HCG 237,80 mIU/ml :))) czyli faktycznie jestem w ciąży:) przyrost prawidłowy??? Prawda??
Na 24.02 wizyta:)) ale się cieszę:))wiecie ze robiłam dziś sikanca i leciuuutka druga krecha wyszła... Wystraszylam się trochę..
Kwiatuszek czekamy na wieści:))
Anika juz po wizycie???
Madziula teraz twoja mala będzie jak na drożdżach rosła:))

reklama
Jestem. Pobrali mi 7komórek
Beta dziś 188,8ale lekarz mówi ze nie miarodajna przez ovitrel .
Progesteron urósł z 18na 32prawie.
Mam brać lutinus itd i betę zbadać za 10dni ale przecież nie wytrzymam tak długo. W poniedziałek będzie telefon ile mamy zarodków i będziemy je mrozic. Mam nadzieje ze będą jakieś bobaski . Sama nie wiem co myśleć . Trochę rozmawiałam z pielęgniarka taka złota kobieta sama tylko weszłam pytała jak beta

Do góry