reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
kwiatuszek pamiętaj pozytywne nastawienie to połowa sukcesu jestem tego żywym przykładem:)))
Bernadet a teraz jaką dawke bierzesz?
Hess możesz mnie dodać do swojego kalendarza na II bete:))
Kochane lece po sikańca muszę w końcu ujrzeć te II krechy;D

Hej dziewczyny,
Dzięki za kciuki, ale ja nie miałam dziś usg, tylko wizytę z wynikami badań. Wszystko ok, po badaniu ręcznym też. Mam nadal brać Duphaston na wszelki wypadek, a jak plamień nie będzie, to mi go odstawi. Zadała mi piersi, dała skierowanie na usg piersi i krew i inne choroby :). Pobrali posiew na czystość pochwy, pH sprawdziła. I za 4 tyg wizyta. W między czasie prenatalne.

Hej.
Widzę ze forum się rozkrecilo i ciąża za ciąża - ba nawet naturalsy super, oby tak dalej☺ trzymam kciuki za Wszystkie

Ja dzisiaj byłam w szpitalu, wszystko załatwione, w poniedziałek histero. Oczywiście wysiedzialam się kilka godzin, ale dało radę przezyc☺ bardziej mnie wkurzala towarzyszka z sali - jakąś szurnieta kobita i ja jak lubię pogadać i ogólnie jestem otwarta do ludzi tak siedziałam cicho i spijalam herbatkę - błogosławic termokubki w poniedziałek chyba czeka mnie jej towarzystwo więc muszę się psychicznie na to nastroic
Pozdrawiam i życzę milego dnia☺

KATE23 - fajnie, że udało Ci się wszystko załatwić. Towarzyszka po narkozie może nie będzie uciążliwa i przeżyjesz jakoś :)

Kaiiina teraz biorę tak jak powinnam czyli 1 rano pół wieczorem, no i zastanawiam się czy nie zrobić kolejnej bety w poniedziałek tak sama dla siebie żeby wiedzieć co i jak co o tym sądzicie ?

Kate zawsze możesz skorzystać z tel jak towarzyszka nie będzie miała ochoty pogadać.

Hess też tak na początku myślałam że może nie mieć wpływu na betę ale może miał na zagnieżdżanie zarodka i zamiast 2-3 dni po transferze zagniezdzil się przed samą pierwszą betę co mnie tak brzuch bolał i może dlatego jest niższa i pomału się rozkręca no nie wiem tak mi to jakoś do głowy przyszło.

Kaiiina za powtóreczkę kciuki zostawiam :)
Kwiatuszek za dobre wieści!
Hess fajnie, że wszystko w porządku, oby kolejne tygodnie tak pięknie mijały :)
Bernadet za najbliższe usg też zaciskam!
Anika za jutrzejszą wizytkę kciuki! ;)
Kate za twoją histerkę też kciuczki zaciśnięte ;)

reklama
Bernadetta, jaką dawke masz brać? 7,5mg? Encorton nie ma wpływu na wynik betu, nigdy o tym nie słyszałam. A Ty się swoja ciesz, a nie doszukuj czegoś złego :)

Do góry