reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

24magda09 - ok, to wpisze do kalendarza. Ja na Twoim miejscu bym nie robiła sikańca, bo tylko beta prawdę Ci powie. Ale to oczywiście tymi moje zdanie. Tak czy siak, będę trzymać kciuki. ;)

reklama
Odpoczywamy do środy :)

GRUDZIEŃ

16 - niebajka - wizyta kontrolna cukrzycy
16 - Hess - wizyta embriologiczna
17 - KasiaMakaronik - wizyta u diabetologa
19 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
22 - 24magda09 - test sikany!!
23 - 24magda09 - I pozytywna beta!!
31 - niebajka - wizyta kontrolna u gina prowadzącego ciążę

STYCZEŃ

08 - KasiaMakaronik - wizyta u gina prowadzącego ciążę
anika11 - crio !!

Dziewczyny, czy kogoś nie pominęłam ??

Ostatnia edycja:
Hess, piękny wynik i bardzo mi się podoba podejście lekarzy! Tak trzymać!!! Styczeń należy do nas ;))

Magda, a u Ciebie niech się pięknie wgryzą zarodek! Trzymam kciuki!

Dzięki dziewuszki za te wasze mocne i szczere kciuki;) fajnie mieć takie grono kobitek które rozumieją się na wzajem. Hess za 1 razem też nie miałam robić sikańca a skusilam się aż na 2;) dobranoc zmykam lulac bo jestem cała obolala; )

Cześć dziewczyny, kiedyś udzielałam się w tym temacie i tak z sentymentu czasami tu zaglądam o ile mi czas na to pozwala.

Obecnie z niecierpliwoscią czekam na kolejne podejście i przydział nowych środków dla mojej kliniki.
Czy ktoś wie kiedy będą przyznane nowe pieniądze na realizację programu?

Gratulacje i moc uścisków dla świeżo rozpakowanych mamusiek:*
Trzymam też kciuki za wszystkie staraczki!

Ostatnia edycja:
nika2000 Witaj. Z tego co mi wiadomo niestety program jest tylko do czerwca i niestety już nie zapisują pacjentek...by najmniej wiem że w Invimedzie tak jest,bo nawet wczoraj słyszałam taką inf.najlepiej zadz.do danej klinki i się dowiedz ;) gratuluję synka ;)

Nika2000 - witaj! Ja niestety nie wiem czy jeszcze kasę i kiedy będą przydzielac. Najlepiej zadzwonić do danej kliniki.

A do mnie dzwoniła embriolog i z 28 komorek 24 były dojrzałe. Z 12 wybranych zapłodniło się 8. Reszta do mrożenia. Jutro jednak wizyta na być u lekarza i wtedy mi powiedzą ile mam zarodków finalnie. Boję się!!

reklama
24magda09 dzięki :) Ja w sumie nie nowa bo w programie jestem od 2013 roku. Udało mi się za pierwszym razem i choć na początku lekarz mi mówił, że z tej ciąży nic nie będzie to jednak donosiłam do 8 miesiąca i mam ślicznego zdrowego synka. Teraz chcę wykorzystać drugie podejście. Już nawet byłam na dwoch wizytach, ale nagle bach kasa się w klinice skończyła i kazali mi czekać aż im przydzielą nowe środki. Dzwoniłam ale nie wiedzą kiedy je dostaną...

Hess mocne kciuki za Ciebie, myśl pozytywnie!!! Nowa klinika, świeże spojrzenie, tym razem musi się udać!!!

Do góry