reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Jutro trzymamy kciuki za Hess :)

Kalendarz

SIERPIEŃ

05 - Hess - wizyta przed III podejściem

11 - anika11 - wizyta przed stymulacją
14 - Madziulka Rz - kolejne spotkanie na usg
18 - niebajka - badania prenatalne
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

Hess;) a na co ta witamina b12? Jesteś zadowolona po tej wizycie? Uspokojona? Jutro dalszą część wieści u Cuebie:) kciuki moje masz zapewnione:)
Enni, dziwne, to by było jak byś ciagle uśmiechnięta chodziła. Przeszłas wiele i masz prawo mieć gorszy czas. Masz prawo wyplakac sie, powiedzieć o swoich troskach i zalach. My tu trzymamy za Was kciuki, możemy pocieszyc, ale to w Tobie niestety największe stresy siedza, choć wierz mi,że gdyby można,wzielybysmy je od Ciebie;) jeśli w rozmowie z psychologiem widzisz jakas szansę, zrób to. Nie na nic gorszego niż dusić w sobie wszystkie zmartwienia. Ściskam!:)

anika11 - w ogóle powinno się brać Wit z grupy B, bo przy tej mutacji mogą być niedobory. Generalnie nie jest to nic strasznego. Ponoć ;)
Dziś idę na 12 do lekarza.

Hej!
Dziewczyny, będę iść krótkim protokołem :tak:. Ale lekarz w pierwszej chciał dać mi znowu długi protokół, jak mu zaczęłam mówić, że już miałam 2 razy i skutek był opłakany to zmienił zdanie. Uffff! Na usg wszystko ok. I tu moje zdziwienie - od jutra już zaczynam stymulację Menopurem, potem włączony będzie Cetroide :eek:. Myślałam, że będę musiała najpierw brać antyki.....Ale lekarz stwierdził, że nie muszę. Mam nadzieję, że wie co robi.
Pokazałam mu też wyniki mutacji i powiedział, że to nic złego, zmienił mi tylko kwas foliowy na taki w formie metylowej.

W przyszły czwartek mam wizytę w trakcie stymulacji i wizytę u anestozjologa. 2 dni wcześniej muszę zrobić do anestezjologia badania morfologii, a w dzień wizyty poziomu estriadolu i prg.

Przy III podejściu zapładniają wszystkie komórki.

Tak wiec.......WRACAM DO GRY W TEMPIE EKSPRESOWYM!!!!!

Hess, co za tempo!!!! ale sie dzieje!! cieszę się bardzo, że wracasz do gry i to w tak szybko :) będziesz tydzien przede mną, więc w zasadzie pójdziemy łeb w łeb :) huuuurrrrrra!!!!

reklama
Do góry