reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za Hess :)

Kalendarz

SIERPIEŃ

04 - Hess - wizyta u genetyka - wyniki mutacji genu MTHFR

05 - Hess - wizyta przed III podejściem
11 - anika11 - wizyta przed stymulacją
14 - Madziulka Rz - kolejne spotkanie na usg
18 - niebajka - badania prenatalne
27 - KasiaMakaronik - test PAPPA
31 - KasiaMakaronik - kolejne spotkanie z maluszkiem 

reklama
Hess, tak sobie mysle, że własnie teraz zaczyna się dla Ciebie dobry czas:) dziś wyniki badań, jutro wizyta - wpadniesz w "ciąg", ktorego pozytywnym rezultatem będzie Mały Cud!! niech się ziści :)

Enni, tak się cieszę, że z Maluchami dobrze! myślę, że lekarze poradzą sobie z Twoją cukrzycą, wlączą insulinę, dietę i w końcu bedziesz się mogła cieszyć zasłużonym spokojem :)

OlaSzy, dobre wieści są i od Ciebie :) rosnijcie sobie dalej zdrowo i przetrwajcie jakoś te upały... ;)

Dziewczyny dobrze czytać, ze u Was wszystko ok:)))) micha sie cieszy!!
Enni na pewno Cię naprawią, zebys mogła spokojnie dotrwac do 9 miesiąca :) nie takie rzeczy ;))
Hess wieeeelkie kciuki za Ciebie, bede wypatrywac wiesci.

Hess super ze dzisiaj wyniki, daj znać co i jak:) czekamy i kciuki trzymamy :)

Dziewczyny dzięki za słowa pocieszenia :) powiem Wam szczerze że od wczoraj wylalam morze lez, zrobiłam się strasznie lekliwa, kurde nie wiem co się ze mną dzieje :( albo deprecha mnie dopada albo hormony moje powodują że jestem w tak złym stanie psychicznym :( jak tak dalej pójdzie to chyba musze jakiegoś psychologa odwiedzić...

Niebajka fajnie to podsumowałas :) m nadzieję że mnie naprawią :) heheh

enni - będzie dobrze, nie jedna na cukrzycę w ciąży i jest wszystko ok. Ja tam jesteś dobrej myśli. A hormony hormonami, ale jeśli czujesz, że potrzebujesz pomocy psychologa to myślę, że warto spróbować.

reklama
A ja mam wyniki mutacji i oczywiście coś mi wyszło. Ponoć ma to 40% kobiet i nie ma co się przejmować aż tak, ale mieć to na uwadze. Może powodować zakrzepice, ale nie koniecznie. Homocysteine i jw foliowy mam ok, mówiła coś o braniu witaminy b12.

Do góry