reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mój mi zmienia suwaczek bo chciałam żeby pokazywało tydzień ciąży a od ostatniego okresu to 8 tydzień i 4 dzień ,ale lekarz liczy to jako 9 zgadza się czy żle robię jak co to mi podpowiedz
Hess super wiadomość

Ostatnia edycja:
Kasiu ja sie tylko podsmiechiwalam, ze podpis jest 15mm a Twoj dzieciaczek ma juz 22:) tak naprawde to sie nie znam:p
I tez bym swoj ustawila tak samo, jak Ty:p

Ale generalnie to 8t 4d oznacza ze 8 tygodni jest skonczonych i leci Ci czwarty dzien 9 tygodnia :)
Zasuwa ten czas jak glupi, co?

Ostatnia edycja:
Hess pamiętam, że nasze parametry są bardzo podobne do siebie - wysokie AMH, tarczyca, PCOS. W moim przypadku krótki protokół dał 25 komórek, gdyby u Ciebie była chociaż połowa zapłodniona (bo przecież teraz nie ma limitu! :-)) to daje Ci duże szanse:-)
Kurcze, cieszę się jak cholera, bo do trzech razy sztuka! W dodatku wizytę masz w moją i Tomka rocznicę oraz urodziny mojej chrześnicy (która nota bene była poczęta metodą in vitro w Warszawie - nOvum) więc wiem, że ten dzień przyniesie Ci duuuużo szczęścia!

no to pierwszy gonapeptyl za mną. igły bardziej tepe niż przy puregonie: / jak sobie podawalayscie tez zastrzyk? igła pod kątem czy pionowo?

Aniko z tego co widziałam to gonapeptyl/orgalutran/ovitrelle sa wszystkie w takich samych ampulkostrzykawkach i niestety maja tempe igły :/

Kasia, ale masz fajnie:))

Aniko, Hess bedzie dreamteam jak nic:)

reklama
Co dziewczyna to zaraz będzie teoria;) ja zawsze robilam pod katem 45 coby faktycznie bylo "podskornie", a nie gdzieś glebiej. Niby igły malutkie, ale tak mnie w szkole uczyli, w szpitalu po operacji tez tak kluli i tak tez sama sobie robilam:)

Do góry