reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziewczyny cały czas was podczytuję ale mam ograniczony dostęp do necika, więc rzadko piszę...jestem u rodziców bo emka wygnali w delegację :wściekła/y:
Lawendowy gratulację zobaczenia kropeczki !!!!
Genna super że masz pod serduchem dwójeczkę, teraz kciuki żeby oba zarodeczki się przyjęły
Malwisia - marsz do pseudokliniki z tymi wynikami emka i niech od nowego cyklu zaczynają ci stymulację, umów się na wizytę z lekarzem i nie ma na co czekać !!! Wyniki emka są super, morfologia 7% bardzo łądna, tylko nie pisałaś jaka ilość
Gizas współczuję choroby teściowej :((((
Za wszystkie trzymam mocno kciuki &&&&&

Ostatnia edycja:
Genna to świetna wiadomość, to odpoczywaj teraz i się relaxuj.
Lawendowy to musiało być mega uczucie, kiedy następna wizyta może już będzie z serduszkiem?
Dziewczyny mam pytanie od wczoraj boli mnie strasznie głowa, czy można podczas stymulacji przyjmować leki przeciwbólowe? Mi się wydaje, że to skutek uboczny gonapeptylu, bo od kiedy go biorę to ta głowa mi dokucza, ale od wczoraj trochę mocniej mnie boli.

Darka...mozesz..ale raczej weź paracetamol lub pyralginę.nie bierz ibuprofenu ani nurofenu-uszkadzają ciałko żółte(powodujuą niedomogę ciałka żółtego)

Gizasku spokojnie, los rożne rzeczy rzuca nam pod nogi, nie miej sobie za złe ze chcesz walczyć o swoje szczescie! Niestety nie zmienisz kolei losu. Więc zycże dużo zdrowia dla mamy, pomysł ze mama poprostu testuje pokoik dla dziecka:)
A co do leków to trochę tego mam.....
lutinus 3x1
Estrofem (2mg)3x1
Medypred(4mg)2x1
Fraxiparine 0,4 1x1amp
pharmaton matruella1x1

Niestety nie wiem dlaczego nie mogłam oddać moich oocytow, moze za mało ich miałam :/ tyle dziewczyn potrzebujàcych jest :(

Genna..u mnie w klinice jest tak,ze oocyty muszą pochodzić od kobiety,która ma już swoje dzieci i nie miała problemów z zajsciem w ciażę..moze to jest przyczyna że nie wzięli ich od Ciebie?

Genna już Ci odpisałam na wątku IUI ale pochwalę się też tutaj, że na przekór zakupoholizmowi dzisiaj NIC nie kupiłam ;-):-D;-)

Zapomniałam Wam dziewczynki napisać, że gin powiedział mi, że wszedł na rynek nowy lek typu luteina, który ma różne dawki, jeszcze w tym miesiącu ma się pojawić w aptekach, nie będzie już trzeba upychać po 6-8 tabletek tylko weźmie się 1 z większą dawką i z głowy. O Lutinusie też wspominał ale mówił, że jest dużo droższy więc ten nowy chyba będzie tani :-)

nas lekarz na wizycie od razu zapytał co chcemy zrobić z ewentualnymi nadprogramowymi komórkami czy oddamy do adopcji czy chcemy zniszczyć ja zapytałam czy nie możemy sobie zamrozić na później ale powiedział, że to kosztuje 3000 zł:szok: no to powiedzieliśmy, że oddamy do adopcji. Cały czas się zastanawiam dlaczego jest takie drogie, któraś z was napisała, że 850 czy 950 ale 3000 to się mija z celem bo to prawie koszt leków.

reklama
Gizas przykro mi z powodu Twojej teściowej... bądź dzielna, i nie miej wyrzutów sumienia. Na pewno Twoja teściowa chciałaby byście walczyli o swoje dziecko. Ja też biorę pod uwagę adopcję i już zbieram informacje co i jak

Kasik, w Gamecie też podają 5-cio dniowe zarodeczki :)

Malwisia dokumentacja jest Twoją własnością i nikt nie ma prawa Ci jej odebrać. Jeśli jesteś zdecydowana od nich odejść, zabierz wszystkie swoje dokumenty. Ciesze się, że wyniki Twojego M tak pięknie się poprawiły :)

Do góry