kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Genna ma racje oni maja prawo oddac Ci oryginały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Genna to świetna wiadomość, to odpoczywaj teraz i się relaxuj.
Lawendowy to musiało być mega uczucie, kiedy następna wizyta może już będzie z serduszkiem?
Dziewczyny mam pytanie od wczoraj boli mnie strasznie głowa, czy można podczas stymulacji przyjmować leki przeciwbólowe? Mi się wydaje, że to skutek uboczny gonapeptylu, bo od kiedy go biorę to ta głowa mi dokucza, ale od wczoraj trochę mocniej mnie boli.
Gizasku spokojnie, los rożne rzeczy rzuca nam pod nogi, nie miej sobie za złe ze chcesz walczyć o swoje szczescie! Niestety nie zmienisz kolei losu. Więc zycże dużo zdrowia dla mamy, pomysł ze mama poprostu testuje pokoik dla dziecka
A co do leków to trochę tego mam.....
lutinus 3x1
Estrofem (2mg)3x1
Medypred(4mg)2x1
Fraxiparine 0,4 1x1amp
pharmaton matruella1x1
Niestety nie wiem dlaczego nie mogłam oddać moich oocytow, moze za mało ich miałam :/ tyle dziewczyn potrzebujàcych jest
Nie mam pojęcia nikt nie tłumaczył dlaczego nie chcą, ja przecież za darmo bym te 2 oddała.Genna..u mnie w klinice jest tak,ze oocyty muszą pochodzić od kobiety,która ma już swoje dzieci i nie miała problemów z zajsciem w ciażę..moze to jest przyczyna że nie wzięli ich od Ciebie?
Pełna będę cieszyła sie z każdej ilości a ty daj dziadkom rozpieszczac wnusie i odpoczywajGenna super że masz pod serduchem dwójeczkę, teraz kciuki żeby oba zarodeczki się przyjęły