reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

anika11 - to mój 3 dc, po usg lekarz powiedział, że wszytko ładnie wygląda i można by zacząć przygotowania, ale najpierw jednak antybiotyk.
Czuje się dobrze, trochę może rozczarowana, bo tak wyczekiwałam tego dnia, ale co zrobić. Co się odwlecze.... :)

reklama
Hess, kuruj sie.. Troche przykro, ale lepiej zeby Twoj kropek mial najlepsze warunki z najlepszych:) pozbędziesz sie tego dziadostwa i moze w podobnym terminie podejdziemy razem do crio:) milo by bylo, a razem zawsze razniej;)

Hess ta druga bakteria to paciorkowiec, tez mam. Na samym początku ciąży miałam i na koniec w badaniu też mi wyszło. Przed porodem dostałam zastrzyk z antybiotykiem na to by dziecka nie zarazić. Juz nie pamiętam czy to się da wyleczyć czy już się to ma do końca życia. W każdym bądź razie to nic wielkiego ale nie wiem jak wpływa to na zarodeczek przy transferze

Kasia Makaronik przykro mi :( wazne ze masz po kogo wrócić i szybko wrócisz 'do gry' ;) juz trzymam kciuki &&&&&&

smerfeta - tą drugą bakterię podobno ma każdy, jest się nosicielem. Ale mnie wyszło, że jest dość liczna, więc może dlatego antybiotyk ma pomóc, by zmniejszyć jej ilość. Zobaczymy co wyjdzie z tego leczenia. :)

Dziś trzymamy kciuki za KasiaMakaronik i OlęSzy :)

Kalendarz

KWIECIEŃ

23 - KasiaMakaronik - beta - oby pozytywna!
23 - OlaSzy - usg Kropeczka

30 - enni - I pozytywna beta!

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
11/13 - Hess - wizyta przed crio
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry