reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za enni i OlaSzy :) Powodzenia dziewczyny!!

Kalendarz

KWIECIEŃ

11 - OlaSzy - III pozytywna beta!!
11- enni - podglądanie pęcherzyków

13 - KasiaMakaronik - udany transfer!!
14 - enni - punkcja
15 - marcysiaa83 - wizyta pęcherzykowa
20 - niebajka - I pozytywna beta !!
22 - niebajka - II pozytywna beta !!
22/24 - Hess - wizyta przed crio
24 - niebajka - III pozytywna beta !!

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
reklama
Hess dziękuję za wpisanie mnie na listę;) byłam u teścia na 60 urodzinach,ale juz wrocilam chociaż impreza jeszcze trwa bo na 8 musze być w klinice także o 5 wstaje. Co do wieku to mam 36 lat:)

Smerfeta jak miło Cię widzieć :)super ze u Ciebie wszystko Oki i maleńka rośnie :) jakby nie patrzeć córcia ma już miesiąc, szok

kasik36 masz cudownego synusia [emoji7] w ktorym szpitalu rodzilas ? Bo ja w elblagu ostatnimi czasy bywałam czesto w czasie twojego porodu i tak sie zastanawiałam czy przypadkiem nie ma cie w sąsiednim oddziale [emoji6] Dziękuje za odpowiedz [emoji4]

Madziula super wiadomosc [emoji3] jejku jak ten czas leci ,fajnie jest słyszeć i widzieć serduszko swojego maleństwa ,wiem cos o tym [emoji4] jeszcze raz gratuluje [emoji2]

Enni OlaSzy zaciskam kciuki &&&&

Dziękuję kochane , wczoraj dotarło do mnie ,że jestem w ciąży , choć obawy cały czas są ...
Do doktorka się śmiałam ,że chciałabym dla spokoju przychodzić do niego co tydzień :-)
Wczoraj 8 mm i doktorek powiedział ,że teraz rośnie 1 mm na dzień , więc w maju będzie już małe dzieciątko z rączkami i nóżkami .....

Hess zapisz mnie proszę na 8 maja na wizytę kolejną :-)

Hej piękne :)
Enni trzymam kciukasy ! A estradiol mialam w 9ds cos okolo 830? Wiekszych pecholi bylo wtedy 11.

OlaSzy czekamy na piekny przyrost bety!:)

Enni, Hess wy walczycie z nadwaga, ja z niedowaga.. kazdy cos:/ najbardziej doskwiera to przy okazji ogladania zdjec, dlatego ich nie znosze! Albo kupowania kozakow...kiedy zegnam sie z pieknymi upatrzonymi w reklamie cudami, bo moglabym w jednej cholewce zmiescic 2 lydki. Yhh.
Na szczescie mamy wiosne i kozaki ida do kartonow:D
U mnie wczoraj dobilo na termometrze 20 stopni i wbilam sie pierwszy raz w tym roku, w sportowe balerinki :D kocham to!

Aniko...:) Ty wiesz, ze mimo Twoich malych nadzieji na udana iui, ja bardzo, bardzo w nia wierze! Ciesze sie przeogromnie na Twoja niedzielna wizyte i start! Moze troszke skupisz sie na sobie?:*
Pewnie wiesz, ze puregonu nie musisz trzymac caly czas w lodowce:> Jesli będzie zuzyty w bliższym czasie, to moze lezec spokojnie w temp pokojowej:)

Smerfeta zazdroszcze tych pieknych chwil z corcia. Niech rosnie zdrowo:) i dziekuje za kciuki kropkowe! Anika niby robi rozeznanie ivf, ale nic sie nie martw Smerfeta, nic stad sie jej nie będzie musialo przydać, bo iui sie uda:) tak, tak!

reklama
Na dobrą sprawę nie muszę już nawet robić kolejnej bety :D od dwóch dni mdłości przerodziły się w wymioty:baffled: Ale jakoś daję radę...;-)
Ale tak czy siak, na badanie pojadę - wieczorem. Teraz - delikatnie i bez agresywnych ruchów zbieram się na uczelnię, żeby sprawdzić czy moi wykładowcy mnie pamiętają :)

Miłego dnia dziewczyny!:-D

Do góry