reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
kasik36 - poprzednim razem nie dzwonili, a nie było zarodków. Wydaje mi się, że dzwonią tylko wtedy, gdy transfer nie jest odroczony. A jeśli jest to nie informują wcześniej tylko dopiero w ostatniej dobie.

;-) nakrecilam się dziewczyny mam 37 C ;-) w poniedziałek miałam podany 5 dniowy zarodek... A zapachy czuje z daleka...

Jutro odpoczywamy :) :tak:

Kalendarz

MARZEC

[/COLOR]
25 - OlaSzy - wizyta przed transferem
26 - KasiaMakaronik - wizyta przed stymulacją
28/31- Olusia7982 - rozpakowuje się
30/31 - niebajka - podglądanie pęcherzyków
30 - marcysiaa83 - I wysoka beta!

KWIECIEŃ

01 - marcysiaa83 - II wysoka beta!

MAJ

Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Hess betę robię we wtorek niestety , w 14 dpt. choć chciałabym strasznie wiedzieć czy wszystko ok .....
jutro dzwonię tylko do kliniki z powiadomieniem o plamieniu.....

reklama
Madziulka spokojnie:) bedzie piekna beta :)

Hess tym razem bedzie inaczej! Na pewno beda piekne zarodeczki!!

Osa gratuluję :)) kiedy pierwsza beta?

Ja czekam na @ w piatek wzielam ostatnia tabletke anty wiec jutro powinna sie pojawic:)
Schowalam torebke z zastrzykami gleboko do szuflady, bo boje sie na nie patrzec:p a z drugiej strony jestem podekscytowana ze to juz tak blisko:))))

Do góry