reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Dziewczyny, wszędzie szukam, ale nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Chodzi o ten wynik FSH, który jest niski - 2,2 robiony w 3dc. Podobno za wysoki wynik jest problemem, a niski raczej nie... Eh.. wolałabym, żeby już było po!

Madziulka Rz - udanej drogi! Jedźcie ostrożnie, bo pogoda jest straszna :(

reklama
Dziewczyny, wszędzie szukam, ale nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Chodzi o ten wynik FSH, który jest niski - 2,2 robiony w 3dc. Podobno za wysoki wynik jest problemem, a niski raczej nie... Eh.. wolałabym, żeby już było po!

ja wyczytałam w jakimś artyklule Niepłodność kobieca. Interpretacja wyników badań hormonalnych. Część 1. Hormony przysadkowe. - ForumGinekologiczne.pl – portal wiedzy o ginekologii i położnictwie niskie sygnalizuje niewydolność przysadki, a moje fsh to już obniżona rezerwa:baffled: w sumie to już sama nie wiem, mi nic nie mówili o wyniku:dry:

Madziulka Rz powodzenia jutro i zdrówka:-D Ty jeździsz do Novum w W-wie?? jeśli tak to napisz mi czy w tej klinice naprawdę jest tak sympatycznie jak pokazują ją w tym serialu "In vitro czekając na dziecko" - pytam z czystej ciekawości bo bardzo lubiłam to oglądać i po części dzięki temu serialowi coś u mnie ruszyło:-)

Kate 23 ja zaczynam swoją przygodę z Novum i nie było aż tak sympatycznie,trafiłam na jedną wizytę do dr. Zamory i nigdy nie zostałam tak żle potraktowana, było niesymaptycznie ot tak.
któraś z Was pochodziła w Novum?? jak wygląda punkcja? trzeba miec swoja koszulke?po punkcji długo sie u nich zostaje?? na najblizsza wizye mam miec ekg serca i badania z krowi i z moczu, jest wizyta oddzielna z anestezjologiem?? czy do dr prowadzacy oglada wyniki i mowi e ok,??
dopiero sie zaczynam wgłębiać w temat, w programie rzadowym za co się płaci??

Hej dziewczynki,

ja tylko na chwilkę.
Witam wszystkie nowe dziewczyny, fajnie, że jest Nas tak dużo.
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Na sikaczu rzeczywiście zobaczyłam 2 piękne, mocne krechy. Sama nie wiem, jak ja wytrzymałam tak długo bez żadnych ruchów( badań, usg ). Oby do jutra.

STYCZEŃ

12.01.2015 Olusia7982 echo serduszek
12 01 2015 Hania podglądanko maluszka
12.01.2015 Magda 7891 - podglądanko
12 01 2015 Madziulka Rz - podejście drugie, wizyta startowa

13.01 2015 Ewciak30 - wizyta u lekarza prowadzącego
26.01 2015 - Olusia7982 - podglądanie maluszków
30.01.2015 - Hess - 1 dzień stymulacji

Kciukasy za dzisiejsze wizyty dziewczynki. POWODZENIA

Olusia za piękne bicia serduszek kciuczki :rofl:
Haniu, Madziu za podglądanka też mocniaste zaciśnięte :-)
Madziulko Rz za udaną wizytkę trzymam również wielgaśne kciukacze :happy2:

Wszystkim pozostałym Kobietkom również mocno kibicuje :-) miłego dnia!

Hej dziewczyny.
Kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja już po wizycie. Cisza, spokój. Mam przyjść 26 jakbym jeszcze się nie rozpakowała do tej pory i 27 do szpitala wtedy. Dr zaprasza do porodu w piątek lub niedzielę bo ma dyżury ;) Miałam USG i wszystko dobrze, młoda ułożona prawidłowo. Ma zielone światło do wyjścia a wręcz nakaz eksmisji :)

reklama
Do góry