reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziękuje Wam za gratulacje. Ogromnie. Do mnie jeszcze to nie dotarło.
Byłam już u dr. Leki mam brać nadal. Powtórzyć betę w środę, ale bez progesteronu. A ja i tak go zbadam.
Dla własnego spokoju.
Teraz tylko pozostaje czekać i modlić się, żeby beta przyrastała.
Kolejna wizyta w poniedziałek. I może już coś będzie widać :tak:

GizaS, tak mi przykro. Nie wiem, co mam powiedzieć.
Jedno teraz będzie Cie trzymać przy życiu - plan działania. Wiem to z doświadczenia.
Układaj go, nawet jeśli miałby powstać tylko taki "patykiem na wodzie pisany", to zawsze coś.
Tule mocno. I trzymam kciuki za wszystko, co postanowisz.

GizaS po burzy zawsze wychodzi słońce, uda się na pewno jeśli nie teraz to następnym razem, ja wierzę w potęgę podświadomości- musi nam się udać, wierze w to.

Lawendowy super super oby tak dalej.

reklama
Wiecie co dziewczyny , właśnie rozmawiałam z moim stacjonarnym ginkiem i on scratching endo robi gratis! Kurcze jak ktos za pomachanie patyczkiem moze chcieć 500zl!!!!
Dzisiaj zaczęły mnie juz bardzo boleć jajniki:/

Do góry