reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Szanowne Panie, biorące udział w dyskusji , która przestała nią być i stała się zwykła przepychanka i kłótnią.

Bardzo proszę zapoznać się z regulaminem forum

Regulamin forum - Forum o ciąży i dzieciach - BabyBoom
i przemyśleć styl swoich wypowiedzi. Jeżeli nic się nie zmieni a ja dostanę kolejne raporty, posypią się bany.

Każda z osób tu piszących ma prawo na zupełnie inne spojrzenie na tą sama sytuację ale nikogo nie upoważnia to do obrażania tych, którzy myślą i piszą inaczej.
Nawet emocje nie tłumaczą takich "zachowań".

Pozdrawiam i mimo wszystko życzę miłego dnia oraz dalszej spokojnej i merytorycznej dyskusji.

Gizas nie przejmuj sie biadoleniem szwagierki, co ona tam moze wiedziec co czujesz, jak nigdy nie była w takiej sytuacji...kurcze to takie niesprawiedliwe ze znowu wam sie nie udało, wierze ze w koncu sie uda ,wiem ze i Ty w to wierzysz :tak: dobrze ze macie jeszcze 2 szanse, moze skoczcie chociaz na weekend nad morze i troszke odsapnijcie , odreagujcie

GIZAS-kochana urlopik by ci się jakiś przydał.Ja to czasem sama siebie obwiniam,że to moja wina,że się nie udało ale wiem,że ja na to wpływu żadnego nie mam.Musimy być silne i walczyć mamy jeszcze dwie próby.Ja teraz z drugim podejściem wiążę nadzieję mam nadzieję,że będzie dobrze,że się uda ale czas pokaże.

Agusia Ty masz ciut lepiej bo wracasz po swojego pingwinka a ja muszę zaczynać wszystko od nowa, a nie wiem ile przerwy będę musiala miec, "inteligentny" prof z łodzi powiedział po pierwszym ivf że 3 cykle, czyli pewnie po nowym roku:zawstydzona/y:i jak tu być cierpliwym żeby tyle czekać na szansę a później i tak lipa:zawstydzona/y:
Pełna kochana gdyby nie teściowa w szpitalu to byśmy w tym tyg polecieli gdzieś na tydzień bo są fajen ceny wycieczek już bo wrzesień, ale teściowa ma tylko nas bo córka jest na stałe w Anglii. Więc nie dość że sama mam smutek w sobie to jeszcze mam podnosić na duchu teściową bo ona pierwszy raz w szpitalu i na wszytsko reaguje jak dziecko. nie mam siły na to:zawstydzona/y:

Agusia nie ma nic w tym naszej winy:-(dbamy i siebie jak potrafimy, ale ivf daje tylko 30% max 40 % skuteczności, więc sama widzisz że to nie wiele. Ty miałaś piękny zarodek 5 dniowy czyli największa szans a i tak maluch nie został, ale nie ma co dociekać przyczny, poprostu się nie udało. proces zapłdonienia i implantacji jest bardzo skomplikowany i nikt sobie z niego nie zdjaę sprawy póki się nie dotknie z problemem płodności.
Musimy wierzyć że do nas też się uśmiechnie słońce:sorry2:
A ja jescze musze sie faszerować tą luteiną:-(ale jutro ostatni dzień bo w środę z rana na bet, wynik koło 13 więc już nie wezmę.

Darka super wiadomości, juz niedługo stymulacja:)
gizas nie przejmuj sie szwagierka, co za pinda! Ona służącą sobie znalazła? Zeby jeszcze jej usługiwac, co to hotel? Nie dziwie sie ze nerwa mialas;/
W końcu dostałam wyniki z piątku i z dzisiaj juz tez
estradiol pt-1720pmol/l dzisiaj 5664
Progesteron pt 3,15 pmol/l dzisiaj 3,66
Na ok 15 jajców
Wiec chyba niezle

reklama
Do góry