reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Już rodziców poinformowałam, dzwoniła tez jedna dobra znajoma, pewnie przekaże reszcie informację więc mam teortycznie spokój:zawstydzona/y: nie łudzę się że beta podskoczy ale zgodnie z zalecenie z kliniki leki jeszcze biorę, właśnie zaaplikowałam sobie luteinę a w środę powtórka z bety i ostateczne odstawienie lekówi i czekanie na @:zawstydzona/y:Przykro mi strasznie, wsztrsymuję łzy bo nic mi nie da pogłebianie się w smutku. Muszę to przegryżć i szykowac się do kolejne próby.Nie wiem czy od następnego cyklu będę mogła:baffled:jeśli nie ma przeciwskazań to oczywiścię że to zrobię, plus scratching, imsi i embryogel. Mam tylko dwie szansy na szczęscie, po rządówce odpuszczam już całkowicie:zawstydzona/y: 4 próby to już wystarczająco dużo szans. Może 3 będzie szczęśliwa.
Ja nigdy nie miałam mrozaczka i nie mam po kogo wrócić, muszę zaczynać wszystko od nowa, bo na środę został mi 1 % nadziei:-(

Lawendowy:tak::tak::tak::tak::tak::tak: no cuudna wiadomość:-D aż przytupaliśmy z radości:-D i już miałam wstawiać fluidkowe marchewkowe gębolce na szczęście... aż dojechałam
GizaS
kochana kurczę to niesprawiedliwe:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tulimy mocno i nieustająco zaciskamy kciuki:-)

Genna - łap, łap - rozsiewamy póki starczy sił:tak:

A moje gębolce małe do zobaczenia na bliźniakach niemowlaczkach - dla tych co mają ochotę:-)

Lawendowy moje W I E L K I E G R A T U L A C J E !!! Tak się cieszę kochana, że się udało. Tańczę i tańczę i nie mogę przestać :tak::-D

Gizas nie trać nadziei, poczekamy do środy, skoro kategorycznie nie kazali Ci wcześniej robić bety to może jeszcze nic straconego. Pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia. Szkoda, że nie masz mrozaczków bo jak rzeczywiście się nie udało czeka Cię znowu stymulacja ale do świąt jeszcze tyle czasu, że spokojnie zdążysz.

GizaS, cholera :-( Bardzo Ci kibicowałam... Ale jedź w środę na betę. Lekarz nie bez przyczyny zabronił wcześniej sprawdzać :tak: Dalej mocno wierzę :tak:
A u mnie w sobotę przyszła @ czyli około 2 października powinna przyjść kolejna, czyli między 24 a 28.10 jadę na wizytę kwalifikacyjną. O rany... ale wyliczankę sobie zrobiłam :zawstydzona/y:

niestety przeczysz sama sobie swoimi wypowiedziami które przykro mi to mówić ale świadczą o tym jakim jesteś prostakiem,chamem i mało inteligentnym człowiekiem,proponuję byś to ty przeczytała jeszcze raz całą dyskusję i ponownie zastanowiła się nad swoją postawą bo jeśli ktoś musi pochylić czoło i wyrazić skruchę to ty ale jak wcześniej napisałam poziom twojej inteligencji musi być zbyt niski skoro tego nie rozumiesz! I przestań wypisywać głupoty na temat mój i moich serdecznych koleżanek bo nikt tutaj nie ma ochoty wysłuchiwać twoich żali,to forum powstało w innym celu!!! Tyle mam do powiedzenia na temat tej chorej dyskusji i jeśli masz choć odrobinę godności milcz!!!
obrażasz mnie niewychowana panno.
weź sie juz ucisz...
tyle osób Cię o to prosiło:)

a kim Ty jestes...swiadczy Twój post...
i obelgi które rzucasz pod moim adresem..
no cóż..wiecej dodac nie mogę....sama sobie wystawiłaś świadectwo i opinię:)

i jeszcze coś.. jak zauwazyłaś..to ciebie się prosi o umilknięcie..

dziewczyny..zignorujmy pannicę i jej"serdeczną przyjaciółkę"..kim są i co sobą reprezentują juz pokazały...

dla Twojej wiadomości TeQuilla-mój iloraz inteligencji to 142:) testy z grudnia zeszłego roku
a Twój?:))))

pozdrawiam:)

Ostatnia edycja:
Lawendowyyyyyyyy :) :*

Darka 85- kciuki zaciśnięte:)

GizaS.... :(nie moge uwierzyć...
myslałam ze z naszej dwójki forumowych staruchów chociaz Tobie sie uda :(

ale głowa do góry...
masz jeszcze szanse..jak nie teraz..to w następnym podejściu :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry