reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

A więc po wizytce i punkcja na pewno nie odbędzie sie w środę a raczej piątek lub sobota, pj 7 dorodnych branych pod uwagę 16,28 mm 17 mm i najwieszy 23 mm reszta jako tako ale te 3 mierzylismy bo były największe a na Lj 5 i największy miał 16mm, dostałam na dwa dni po 300j menopuru jeszcze i cetrotide więc tanio juz mnie stymulacja nie wyjdzie niestety no ale cóż......
dziewuszki ja nadal przytupuje nóżką i trzymam kciuki, wracam dzisiaj do domq bo juz stęskniłam sie za mężem:) więc jutro pewnie znowu tu rzyganie bo w środę wizyta o 7:30!!!!!!!!!! Masakra.

reklama
Lawendowy, Gizas od samego rana o Was myślę, trzymam kciuki z całego serducha i posyłam specjalnie dla Was fluidki Nataszkowe, jesli macie ochotę na cudną córeczkę to łapcie łapcie :tak: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Genna piękne te twoje jajca, dużo ich , to już zaciskam kciukasy za punkcję
Darka i za twoją wizytę również
Lawendowy a Ty o której masz wynik ?

GizaS, Lawendowy - a od nas cudne Smerfikowe fluidki bliźniakowe :-)

Lawendowy - w tym roku jedziemy do Sarbinowa. W zeszłym byliśmy w Sztutowie - ale to Smerfole dopiero się w brzuszku zadomawiały (pojechaliśmy po drugiej becie).

Tak czytam to forum i oczom nie wierzę i tak przychodzi mi do głowy wiersz "Na straganie" :-)

Dziękuję wszystkim za kciuki, do 15 powinno się wszystko wyjaśnić, czy moż już potwierdzić ciążę:tak:
Lawendowy boogie woogie dla Ciebie też odprawiam:tak:
Lilonka, Pełna łapczywie łapie wiruski ciążowe i żeby mnie zaraziły na kolejne 8,5 miesiąca;-)

Genna to będzie z czego wybierać, super, już trzymam kciuki za piątek/sobotę :-)

Gizas i Lawendowy czas mi się wlecze czekając na Wasze bety mimo, że mam tyle roboty, że nie wiem w co ręce włożyć. :tak::tak::tak:

Darka za Twoją torbiel, po której już na pewno śladu nie ma i szybciutkie rozpoczęcie stymulacj :tak::-)

reklama
Do góry