reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Czesc Dziewczynki !

Madzia super że wszystko dobrze u Malutkiej. Masz foteczke dla cioteczek ?

Kasik, Anulla, to jak się umawiamy na poniedziałek ? Jade na weekend nad jezioro i nie wiem czy tam bedzie net wiec wol sie szybciej umówić. Ja mam wizytę na 13.20 u Puzio. O ile nie bedzie opuźnien to tak po 14 bede wolna.

Infinity, płytki niestety nie mam no ale trudno. Robił na innym urządzeniu i nie mógł nagrać. Pozycja bezbłędna i buzi nie chciała pokazać. Dr przyłączył na 4d ale mała od razu się zasłoniła i obróciła ;)
Oczywiście fotki dla cioci Kotuski ;)
Pierwsze to profil ale niewyraźnie...
i kręgosłup który można było bardzo dokładnie obejrzeć ;)
uploadfromtaptalk1410517884729.jpguploadfromtaptalk1410517893916.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1410517884729.jpg
    uploadfromtaptalk1410517884729.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 48
  • uploadfromtaptalk1410517893916.jpg
    uploadfromtaptalk1410517893916.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 46
Kotuska i Anulla postaram się przyjechać na 14-tą :) Mam nr do Anulli więc w razie czego będę dzwonić gdzie jesteście. Może umówimy się w Invikcie przy rejestracji to ja pójdę potwierdzić i opłacić wizytę u immunologa. Wizytę mam na 15:30.

Magda gratuluję akrobatki kotki Zofii ;-):-D

Syllkaa super wieści przynosisz, gratki :tak::-)

Magda uparte te maluchy - jakbym moją widziała - zawsze przytulona do czegoś i trudno złapać profil abo się zasłania rączkami ;-) A z płcią udało się podejrzeć czy też się ukrywała? :-)

reklama
Madzia śliczna Zosia sobie rośnie :-)
A co do witaminek w ciąży, bralam na własna reke do 6 tyg wit D, kwas foliowy, witaminy dla kobiet w ciazy i chelamag mama. To lekarz z kazal wszystko odstawic i brac tylko kwas foliowy, tak wiec bralam tylko ten kwas, zas w 12 tyg jak jeszcze mialam mdlosci i zaytalam czy moge wziac juz wit dla kobiet w ciazy to tez odradzal, powiedzial ze dopiero jak skoncza sie mdlosci mogę odstawić kwas foliowy i zaaczac brac witaminki dla ciężarówek z kwasem foliowym, tak wiec zestaw witamin biore dopiero gdzies od ok 14 tyg.

Do góry