reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mimozama to moze warto zamrozić nasienie w takiej sytuacji? Zastanawialiście sie nad tym?

Anuszka nie no jak to proszę nieeeee :( ale na pewno? Byłaś na wizycie? :(
Ania no piłeczka jak nic i wyglada na zbitą :)

Anuszka, powtórz bete dla pewności, może to jeden z zarodków nie dał rady ?
Mimozamia, bardzo mi przykro.
AniaM, piekny ten Twój brzuszek.I faktycznie zgrabny jak na bliźniaki.
Genna, daj znać co u Ciebie. Kurde bóle są niepokojace, miejmy nadzieję że u Obcego wszystko ok.
Nika, witaj na forum. Odnośnie Twojej sytuacji to ja sobie tak myśle że immunolog nie wiele wniesie ponieważ u Ciebie nie jest problem ani z zapłodnieniem komórki ani z zagnieżdzenie zarodka tylko z tym że nie masz komórek jajowych. proponuje suplementy diety takie jak DHEA Koenzyn Q10 , wit. D,kwas foliowy.

Kotuska
Tak myślisz?
Nie, to chyba nie ma sensu.
Chyba dr by zleciła . . . To już 23 d p t i beta spadła z 600 na 400 po 60 godzinach . . .

Dr dała zwolnienie
Za tydzień wizyta

Teraz to ja będę potrzebowała waszej wiedzy odnośnie genetyki immunologii itp bo bez tego trzeci cykl nie będzie możliwy

Anuszka kurcze, szczerze mówiąc sama nie wiem co myśleć o tej Twojej becie :dry: Dotychczas ta jedna z 18dpt gdzie był słabszy przyrost dawała nadzieję że to jeden maluch nie dał rady bo później przyrost był super. Tylko dlaczego teraz spadła - już nie powinna .... czy kazali jeszcze powtarzać betę przed wizytą?

AniaM piękny brzusio i w ogóle super figura, widać że tylko w brzuszek poszło :-)
Co do filmiku to musiałabyś go wrzucić ja jakiś serwer a dopiero później możesz dodać na forum (przycisk 'wstaw film', obok wstawiania obrazków). Inaczej chyba się nie da.

Anuszka i Mimozama - badzcie silne dziewczyny :(

Bylam na podgladanku u dwojga nazwisk. USG najszybsze na swiecie i potwierdzenie ze pick-up w srode. Bedzie go wykonywal dr Glodek. Dostalam mnostwo lekow, musze sie postarac aby sie w tym wszystkim nie zagubic ;) troszke sie zdenerwowalam bo okazalo sie w aptece, ze recepty dostalam nierefundowane. To co musze juz teraz zazywac wykupilam ale na luteine bede chciala nowe recepty- z refundacja.
Jesli wszystko dobrze pojdzie to transfer w poniedzialek u Z.
Chyba juz sie zaczelam przejmowac, bo mam koszmary np. o komplikacjach w czasie punkcji :/
Musimy tez podjac decyzje co z nadprogramowymi jajeczkami. Bo ponoc jest ich na razie wiecej niz 6. Wydaje mi sie ze pozwolimy je zniszczyc, bo nie wiem czy oddanie do "adopcji" to najlepsze wyjscie...

reklama
In fi ni ty
Dr nic nie mówiła o powtórce bety. Poprostu kazała odstawić leki a na wizytę przyjść za tydzień żeby zobaczyć czy jest ok
Powtórkę bety sugerowała Kotuska
Juz sama nie wiem co robić. Może wyślę dr SMSa z zapytaniem

Marika
My też zrezygnowaliśmy z oddania nad programowych komórek

Do góry