reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Mimozama kochana tak mi przykro tule cie mocno :( pamiętaj my tu jesteśmy z Tobą

AniaM dzieciaki juz duże :) nasze bydgoskie czworaczki urodzone w 31 tygodniu miały od 1-1,4 kg a twoje to jeszcze urosną wiec masz co dźwigać :) a jakie imiona wybraliście?
Anuszka kciuki za wizyte mam nadzieje ze to jakis krwiaczek i jego resztki

A ja po 15 jadę do szpitala , moj lekarz ma dyżur i zobaczy dlaczego ten brzuch mnie tak boli od soboty , wczoraj z bolu zasnąć nie mogłam juz łzy same płynęły dzisiaj nie lepiej wiec wole sprawdzic o co chodzi , bo juz dzisiaj wyobrażałam dobie takie rzeczy ze szok !!!

Mimozama bardzo mi przykro ... wypłacz się i walcz dalej, na pewno się uda ...
Genna to trzymamy kciuki :tak: mam nadzieje że to tylko maluch zaczyna się rozpychać i robić jeszcze więcej miejsca bo to w sumie taki etap :-) wszystko się rozciąga i 'przestawia' :-D

reklama
Do góry