reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

@milka co za zbieg okoliczności, że się odezwałaś, chciałam dziś się odezwać co u Ciebie, bo myślałam o Tobie dziś:-D. Super, że chcesz wracać po rodzeństwo dla Maksia:) A jak maluch się rozwija, daje mocno popalić?

dziewczyny Kasik już napisała - moja beta dziś 216,3 mlU/ml; PRG - 189,5 ng/ml (chyba za duży, ale w związku z plamieniami nie zmniejszam lutki) no i estradiol - 1075,0 pg/ml - nie wiem czy nie za niski?
Kotuska, jakie miałaś wyniki estradiolu? Bo wiem, że robiłaś też.
No i jutro zapisałam się na wizytę do gin i dostanę zwolnienie na tydzień. A i jutro zadzwonię do kliniki i zapiszę się albo na sobotę, albo na poniedziałek - jeszcze nie wiem.

Natanka, przykro mi ogromnie, że beta spadła. Trzymaj się kochana i walcz dalej.
Madziula, piękna blastka jest z Tobą. Teraz to musi się udać :tak:

dziewczyny, chyba koleżanka z pracy mnie jednak zaraziła i bardzo boli mnie gardło i czuję, że katar będę miała - co mogę zrobić, co mam wziąć?

reklama
Dziewczynki decyzja podjęta , jutro składam podanie o zmianę realizatora programu .
Przenoszę się do Novum w Warszawie .
Do doktorki , którą polecała Pole z wątku IUI.
Trudno co ma być to będzie ......

Anuszka wygrzej się :-) i dbaj o siebie :-)

reklama
Do góry