reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dzięki za odpowiedź , u mnie nie było widać ,że menopur działa lepiej na jakość komórek.

Madziulka nie zapominaj , że u Ciebie jest w porządku , a u nas to coś ze mną ,nie stwierdzonego.

WRZESIEŃ:

03.09.2014 Infinity, echo serca córci
03.09.2014 Kasik81 podglądanko

04.09.2014 Hania wizyta serduszkowa
04.09.2014 Mimozama wysoka beta
04.09.2014 KasiaMakaronik wizyta
05.09.2014 Chloe wizyta serduszkowa
05.09.2014 Marikka podglądanko
05.09.2014 Olusia wizyta u gina prowadzącego
05.09.2014 enni podglądanko
08.09.2014 Milena prenatalne~krew
08.09.2014 Mimozama wysoka beta
09.09.2014 Montana USG
10.09.2014 Smerfeta wizyta
11.09.2014 Syllka wizyta u genetyka
12.09.2014 Magda, USG połówkowe
15.09.2014 Milena wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.09.2014 Kotuska wizyta
15.09.2014 Syllka wizyta u gina prowadzącego
18.09.2014 Natanka wizyta pęcherzykowa
22.09.2014 Milena prenatalne USG
22.09.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Kasik81, powodzenia na podglądanku.

Infinity, kciuki za wizytę. Czekam na relacje co i jak bo mnie to też czeka ;) zapewne tylko podłącza do ktg i każą leżeć...

Ja się teraz nie mogę doczekać wizyty 12 ;) jakoś nie dociera do mnie informacja że kropek jest dziewczynka ;) ciekawe co powie dr na połówkowym. Wczoraj niunia zadziwila tatusia który położył rękę na brzuchu i dostał od razu serię kopniaczków. Biadak aż się wzruszył ;) bo zawsze jak się rękę położy to się uspokaja a wczoraj jakaś nadpobudliwa była :)

Dziewczyny zapomniałam Wam napisać o jednej z ważniejszych rzeczy - BĘDĘ MIAŁA CÓRCIĘ :) Moze to jeszcze nic pewnego, bo lekarz mówił, że jeszcze może się zmienić bo to troszkę zbyt wcześnie ale obstawia dziewczynke. Z mężem byliśmy w szoku bo obydwoje obstawialiśmy chłopca. Koleżanka, która zanim zaszła w ciążę dwa razy poroniła teraz cieszy się z córci. Jej lekarz powiedział że wcześniejsze ciąże to musiał być chłopak i chłopaka, że jest trudniej donosić, a dziewczynki są silniejsze. Teraz mi też ciągle powtarzała że będzie córcia, bo mówi, że walczyła o życie od samego początku :)

reklama
Kasik36
Piękna juz u ciebie fasolka ;-)
Wzruszyłam się
Myślę że twój tryb pracy można nazwać oszczędzaniem . . . Ale ostrożnie :-p
Same dziewczynki okazuje się ze będą, no ładnie ładnie, my też mamy nadzieję na dziewczynkę chociaż czasem mam takie głupie przebłyski ze będzie jednak chłopak.
Jadę na powtórkę bety
Wynik po południu, mam nadzieję że około 14 . . .
Dziś już mniej plamien ale zobaczymy co będzie po mojej podróży do kliniki

Do góry