Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z tego dnia mam tylko to zdjecie i tylko podany ten wymiar (dr Ś sie niepostaralAniaM81 a te dwie kropki w pecherzyku to nie są 2 pęcherzyki zółtkowe? Masz gdzie pomiar YS ? A masz drugie zdjęcie gdzie jest pecherzyk przybliżony ? Bo ja mam 2 foty.
no to super Madziu :-).... moja siostra też jest w 17 tyg. ciąży i też w tamtym tygodniu poczuła takie smyranie, łaskotanie, leciutkie kopnięcie maluszka - nie wie jeszcze co będzie miała, pierwsza jest córa, ale podejrzewamy chłopakaA ja muszę się pochwalić
Mój kropuś postanowił być łaskawy dla mamusi i się ruszyłNajpierw wieczorem koło 22 poczułam takie jakby łaskotanie i trochę pobulgotało
Rano o 4:40 zaczął strasznie padać deszcz i pędem wstałam do kibelka bo pęcherz na odgłos wody chciał puścić
usiadłam sobie i nagle dostałam ewidentnie kopniaczka takiego delikatnego ale jestem pewna na 100% że to było to
![]()
Już się nie mogę doczekać takich regularnych kopniaczków![]()